Ada Spor Sağlıklı Yaşam Kukübü’nün olağan genel kurulu yapıldı

Ada Spor Sağlıklı Yaşam Kukübü’nün olağan genel kurulu yapıldı
Yayınlama: 02.09.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:35
A+
A-

Ada Spor Sağlıklı Yaşam Kukübü’nün olağan genel kurulu 30.07.2017 tarihinde saat 18:00’da dernek merkezinde yapıldı

Ada Spor Sağlıklı Yaşam Kukübü'nün olağan genel kurulu yapıldı

ADA SPOR SAĞLIKLI YAŞAM KULÜBÜ’nin olağan genel kurulu 30.07.2017 tarihinde saat 18:00’da dernek merkezinde yapıldı. Birinci toplantıya derneğe kayıtlı 92 üyeden 65 üye katıldığı üye listelerinin incelenmesinden anlaşılmış olup, yeterli çoğunluk sağlanarak toplantıya başlandı. Üyeler yazılı bildirim yapılarak genel kurula çağrıldığı belirtildi…

Divan başkanlığına Hakkı ABANOZ, katip üyeliklere Arif Hakkı ÖZTOPRAK ve Rıza Halil ÖZTOPRAK önerildi. Başka önerge olmadığından genel kurulun oyuna sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Vatana hizmet etmiş şehit ve gaziler anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Yönetim Kurulu faaliyet raporu okunarak müzakere edildi, ibrası kabul edildi ve söz alan olmadığından gündemin diğer maddesine geçildi.

Denetim Kurulu faaliyet raporu okunarak müzakere edildi ve ibra kabul edildi.
Gündemin diğer maddesine geçildi. Yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi için oylama işlemi başlatıldı ve oylama saat 18:50’da sona erdi.

Yapılan oylama sonucunda toplantıya katılan 65 üyenin de oy kullandığı ve sandıklann açılması sonucunda da 65 zarfın olduğu tespit edildi. Oyların sayımı sonucunda 0 oyun geçersiz 65 oyun geçerli olduğu tespit edildi. Yapılan sayımda :

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine:

1-Şükrü ABANOZ (Başkan)  2-Rıdvan EVREN (Bşk. Yrd.) 3-Yüksel DEMİRCİ (Sayman) 4- Ömer TÜFENK (Sekreter) 5- Metin AKGÜN 6- Muharrem KIZILKAYA 7- Yılmaz ERDENİZ 8- Yakup SAMANOĞLU

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine:

1- Recai AĞARTAN 2- İbrahim DURSUN 3- Hakkı ABANOZ 4- Ufuk NARMAN

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine:

1- Nevzat AKBAL (Başkan) 2- Doğan AYTEŞ 3- Erol ALPASLAN

Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine:

1- Muharrem ALPASLAN  2- Birol SAMANOĞLU 3- Garbis BOYACIOĞLU

Dilek ve temenniler bölümüne geçildi . Rıdvan EVREN (Bşk. Yrd.) Kınalıadanın çeşitli yerlerinin ağaçlandınlmasına ve adayı ilgilendiren çevre düzenlemelerine değinilmesini, Taşocakları Mevkiinde yapılması planlanan spor kompleksi çalışmalarının hızlanması, mesire yerleri ve piknik alanlarının oluşturulması için kurumlara teklifler sunulması, doğaya bırakılan evcil hayvanların beslenme ve barınak ihtiyaçlarının karşılanmaya çalışılması ve akıbetinin takip edilmesini, Kınalıada’yı ilgilendiren olumsuz hususların takip edilerek yönetim kuruluna bilgi verilmesini ve olumsuzlukların giderilmesi için faaliyetlerde bulunulması gerektiği hususlarını belirterek teklifte bulundu ve belirtilen hususlara yönelik çalışmalar başlatılması tüm üyeler tarafından oybirliği ile kabul edildi.

Divan başkanı yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek saat: 19:40’da genel kurulu sona erdirdi. 30.07.2016

 

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.