Adalar Belediye Başkan yardımcıları Kınalıada’da halkın sorunlarını dinledi

Adalar Belediye Başkan yardımcıları Kınalıada’da halkın sorunlarını dinledi
Yayınlama: 19.07.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:27
A+
A-

Adalar Belediye Başkan yardımcıları Kınalıada’ya bir ziyarette bulunarak halkın sorunlarını dinlediler

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı M. Dündar Tıraş ve Teknik Başkan yardımcısı Resul can 18.07.2019 Perşembe günü Kınalıada’ya bir ziyarette bulundular.

Ziyarette Kınalıadalıların sorunlarını dinleyen M.Dündar Tıraş ve Resul Can, zabıta ekibiyle birlikte vatandaşların anlattıklarını tek tek dinleyerek şikayetleri not aldılar. Sorunların en kısa zamanında çözüleceğinin altını çizen Tıraş, İBB ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını ve ellerinden gelenin en iyisini iyi niyetle gece gündüz çalışarak çözmeye çalıştıklarını belirtti.

Taşocaklarına dökülen molozlar kaldırıldı

Kınalıada Taşocaklarındaki molozları İBB’ye ait kamyonlarla temizleten Tıraş, Kınalıadalılara da bir müjde verdi. Bu konuya bir sonraki haberimizde değineceğiz. Bu müjdeli haberin çok konuşulacağını şimdiden söyleyebiliriz!

Kınalıada Taşocakları’ndaki molozları kaldırttıktan sonra sahil şeridini gezen Tıraş, iki gencimizin bisikletle düşerek ağır yaralandığı yerdeki çalınan koruma çitlerinin derhal takılması talimatını verdi. Daha sonra Ayazmayı ziyaret eden Dündar Tıraş, Ayazmanın etrafının temizlenerek düzgün bir hale getirilmesi için yetkilileri uyardı.

Trafik düzenleme işlemlerini yapan İBB personeliyle bir süre sohbet eden Resul can ise işaretleme işlemlerinin bütün Adalar’da tamamlanmak üzere olduğunun altını çizdi.

Hristos (İSA)Manastırını ziyaret etti

Kınalıda’da geçmişten üç manastırda biri olan, bugüne ulaşabilmiş ve bulunduğu tepeye de adını veren tek manastırı ziyaret eden Adalar Belediye başkan yardımcısı M.Dündar Tıraş, Rum gençlerinin misafir edildiği kampın müdürü ile bir araya geldi. Resul Can ile birlikte kampın sorunları ile ilgili kampın müdürüyle bir süre sohbet eden Tıraş. kampta misafir edilen çocuklarla monopol oynadı. Ayrıca bahçeye konulan satranç oyunun inceleyen Tıraş, kampın arka tarafındaki bozulan çitleri inceleyerek not aldırdı.

Kınalıadalılar ve esnafla bir araya geldi

Kınalıada çarşısında vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen başkan yardımcıları sorunları dinledi. Bir vatandaşın ‘tuvalet sorunu ne olacak?’ sorusuna, uygun bir yer aradıklarını ve hazır olan tuvaletin yakında Kınalıada’ya getirileceğini belirtti. İptal edilen seçimlerin programlarını aksattığını belirten Tıraş, bu açığı gece gündüz çalışarak kapatacaklarının altını çizdi.

[masterslider id=”7″]

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.