Adalar Belediye Başkanı Kınalıada sahilini denetledi!!!

Adalar Belediye Başkanı Kınalıada sahilini denetledi!!!
Yayınlama: 24.07.2024
Düzenleme: 24.07.2024 11:19
A+
A-

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, Kınalıada sahilinde denetimlerde bulundu. Akpolat, sahili işgal eden şezlongçuları ve restoranları denetledi!!!


Bir belediye başkanı düşünün, ilçesindeki sahil şeridini işgal eden şezlong ve restoranları denetleyip artık ne dediyse talimatlar veriyor.

“Ne demiş olabilir” diye bir soru insanın aklına geliyor;

Çocuklar çok fazla işgal etmeyin, ayıp oluyor mu?,

Adalılar binlerce lira kira ödeyip evlerinin önünden denize giremiyor mu? ,

Bana bir uğrayın mı?,

Plaj ruhsatınız yok fazla göze batmayın mı?


Kıyılar Milli Emlak Müdürüğü’nün uhdesinde. Milli Emlak Müdürlüğü’nün uhdesinde olan yerler halkındır, milletindir. Bunları kontrol edecek olan da İl/lçelerde bulunan kamu yönetimleri. Bu kamu yönetimlerinin en başında da tam yetkili belediyeler geliyor. Çünkü Milli Emlak Müdürlüğü, “benim çok personelim yok, tekip edemiyorum” diyor.


İşgal edilen yerlere de Milli Emlak Müdürlüğü yakaladığına ecrimisil adı altında bir cezai işlem uyguluyor. Eccimisin bir vergi türü değil bunu belirtelim, bir ceza uygulama yöntemi. Devlet işgalcilere diyor ki; Devletin, milletin yerini işgal ettin, sana ceza kesiyorum, “öde terket” diyor, bunun da takibini ilçesindeki kamu yönetimlerine bırakıyor. Bunların en başında tam yetkili belediyeler geliyor.

Buraları işgal edenlerde “ben devlete ecrimisin ödüyorum” diyor. Kendini sanki devlete vergi ödüyorum, buranın kullanım hakkı benim izlenimi veriyor. Gerçi çoğu bu cezaları da ödemiyor.


Bu bilgiler altında Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, yanına Adalar’da çöp sorunun kökünden halleden süper yetenek!!! Belediye Başkan Yardımcısı Sevi Ünsal ile beraber işgalcileri kontrol ediyor. .

Kıyıları işgal edenlerin sahili koyduğu şezlong, masa, sandalye, vb. malzemeleri derhal kaldırtacağına şöyle yapın, böyle yapın diye talimatlar veriyor. Bakıldığı zaman insanın inanası gelmiyor. Belediye Başkanı neden görevini yapmıyor sorusunu soruyorsunuz diye duyar gibiyim?

Cevap;

Yapmıyorsa ya rant içindir, ya oy içindir, yada menfaat içindir..!

Yine belediye başkanın gördüğümde aklıma Kemal Sunal’ın ZÜBÜK filmi geldi!

Adalar Belediye Başkanı Kınalıada sahilini denetledi!!! Adalar Belediye Başkanı Kınalıada sahilini denetledi!!! Adalar Belediye Başkanı Kınalıada sahilini denetledi!!! Adalar Belediye Başkanı Kınalıada sahilini denetledi!!!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.