Adalar Belediyesi’nden Kınalıadalılara araç kazığı!

Adalar Belediyesi’nden Kınalıadalılara araç kazığı!
Yayınlama: 29.03.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:18
A+
A-

Kınalıada’da bir hayırseverin bağışladığı, adada 65 yaş üstü ve engellileri taşıyan minibüs hiç bir gerekçe gösterilmeden Büyükada’ya götürüldü.

Adalar Belediyesi'nden Kınalıadalılara araç kazığı!

Kınalıada’da bir hayırseverin şartlı bağışladığı, (sadece Kınalıada’da kullanılması şartıyla) adada çoğunlukla 65 yaş üstü ve engellileri ücretsiz taşıyan minibüsün hiç bir gerekçe gösterilmeden Adalar Belediyesi tarafından Büyükada’ya götürülmesi tepki çekti.

Minibüs, Kınalıadanın dik yokuşları çıkamayan yaşlı ve engellileri evlerine götürüp getiriyordu. Bilhassa yaşlı ve engellilerin ayağı olan aracın Büyükada’ya götürülmesi Kınalıadalılar arasında tepkiye neden oldu. Aracın neden Büyükada’ya götürüldüğü ise merak konusu. Kınalıadalılar bir an önce aracın geri gelmesini istiyorlar.

Kınalıadalı %50 engelli bir vatandaşımız: “Bu araç benim elim ayağımdı. Ben şimdi ne yapacağım. Yürümekte zorluk çekiyorum. İETT’nin araçları buralara çıkamıyor. Telefon ettiğimizde Allah razı olsun hemen geliyordu” dedi. Yaşlı bir Kınalıadalı ise: “Adanın yukarılarında oturuyorum. Ben nasıl aşağıya ineceğim. Bu yokuşu inip çıkmam mümkün değil. Belediye ne yapmaya çalışıyor anlamadım.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 4 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.