Adalar Belediyesine son çağrı!

Adalar Belediyesine son çağrı!
Yayınlama: 17.10.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Adalar Belediyesi şu sıralar Mülkiye Müfettişi M.Hulusi Altunel başkanlığında 3 hesap uzmanı tarafından incelenmeye başlandı.

Adalar Belediyesine son çağrı!

Bilindiği gibi kesin hesabın red edilmesi, Adalar Belediyesi’ndeki yolsuzluk iddiaları, illegal verilen ruhsatlar, hukuk tanımaz keyfi uygulamalar, yerel ve ulusal basında çıkan haberler üzerine Adalar Belediyesine konuları araştırması üzerine yanında hesap uzmanlarıyla beraber Mülkiye Müfettişi M.Hulusi Altunel görevlendirildi.

Öncelikle, Erdem Gül ve avanesi Engin Çelik’in baskısına boyun eğerek kanun dışına çıkmış o devlet memurlarına buradan seslenmek, son kez seslenmek istiyoruz.

“Kamil akla gelmeniz için yolsuzluğa, hırsızlığa alet olmamanız, pisliğe bulaşmamanız için bu size son çağrıdır. 18 Ekim Pazartesi itibariyle bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır.

Emir almıştım‘ diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, Pazartesi itibariyle durun. Bu illegal, paralel sistemlerden elinizi, eteğinizi çekin. Yoksa birinci sırada sizler yargılanacaknız.

Gelen müfettişlere de bir ikazda bulunalım. Daha önce buraya gelen, Adalar Belediyesi’nden çikolata paketleriyle çıkan, tarafımızdan fotoğraflanan, giderken rakı balık masalarında ağırlanan müfettişlere dönmeyin. İşinizi yapın. Aldığınız paralarda milyonlarca yetimin hakkı olduğunu unutmayın. İllegal uygulamaların üstünü örtmeyin. İfşa edip gerekli mercilere suç duyurularında bulunun. Bunu yapmadığınız takdirde “nasıl olsa bir şey olmuyor” diyen memurlara prim verip suça yönelmesi için cesaret vermiş olduğunuzu unutmayın.

Kamuoyunun gözü üstünüzde…

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 6 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.