Adalar Belediyesinin tuhaf uygulamaları

Adalar Belediyesinin tuhaf uygulamaları
Yayınlama: 15.12.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

Adalar Belediyesinin tuhaf uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Böyle bir kontrol sistemi olup olmadığı tartışmaya açıldı!

Adalar Belediyesinin tuhaf uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Böyle bir kontrol sistemi olup olmadığı tartışmaya açıldı!

WhatsApp Haber/İhbar Hattı: Bir ay önce meydana gelen bir olayda Adalar Belediyesinin yapmış olduğu uygulama Taciz mi? Röntgencilik mi? tartışmasını gündeme getirdi.

Olayın detayına girersek, bundan 1 ay önce bahçe duvarında kabarma ve dökülmeler olan adalı bir vatandaşımız çok büyük bir onarım olmadığı için usta çağırmayayım kendim halledeyim diyerek kolları sıvamış. Ancak düzelteyim derken yaptığı işi beğenmeyip duvarı daha çok bozunca usta çağırmaya karar vermiş. Usta gelmiş ve tamiratı 1.5 (bir buçuk) gün de yapmışlar. Bahçe duvarında beton vs imalat yok sadece sıva ve boya.

İşte bu andan itibaren vatandaşımız için sıkıntılı günler başlamış. Adalar Belediyesi belediye aracını gönderip duvarda yapılan işleme bakıp gitmiş. Tabi adalı vatandaşımız bu görüntüden rahatsız olmuş. Daha sonra aynı vatandaşımız bahçesinde kendisine masa yapmaya başlamış. Haliyle çekiç, keser sesi çıkıyor. Saat 18.00 civarları işi de bitmek üzere. Komşusu diyor ki ‘belediye aracı geldi sana doğru bahçeye baktılar ne yapıyorsun diye!’

Tacize uğrayan vatandaşımız ise. “Yani bu resmen taciz değil de nedir?
Belediye elemanları görevli arkadaşlar bahçeme gelse, çay ikram eder onları dinlerim. Varsa yanlış bir eylemim uyarılmak da isterim ama ne uyarı ne de başka bir şey
” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.