Adalar CHP İlçe Örgütüne ve Başkanına büyük saygısızlık!

Adalar CHP İlçe Örgütüne ve Başkanına büyük saygısızlık!
Yayınlama: 29.12.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:29
A+
A-

Adalar CHP İlçe Başkanlığının ve başkanının önceki gün vefat eden CHP’li Şaban Güney’in cenazesine gönderdiği çelenk yerlere atıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığının ve CHP İlçe Başkanı Kerem Tunç’un önceki gün vefat eden CHP’nin sevilen ismi Şaban Güney’in cenazesine gönderdiği çelenkler yerlere atıldı!

Olay, Mavi Marmara’nın saat 14.20 motorunda yaşandı. CHP’li Şaban Güney’in cenazesine gönderilmesi için 14.10 motoruna koyulan Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, CHP İlçe Başkanlığı ve CHP İlçe Başkanı Kerem Tunç’un çelenklerinden sadece Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç’ın çelenginin alınıp cenazeye gönderilmesi, CHP İlçe Başkanlığı ve CHP İlçe Başkanı Kerem Tunç’un çelenklerinin yerlere atılması halk tarafından tepki çekti.

ERDEM GÜL KRİZİ Mİ?

Adalar Belediye Başkanı aday adayları arasında ismi son günlerde konuşulan Erdem Gül’ün atanma olasılığına karşı istifa ettirilmek istenen ancak iddiaya göre istifa etmeme kararı alan CHP İlçe Teşkilatı ve Başkanı Kerem Tunç’a bir tepki olarak çelenklerin Aytaç taraftarları tarafından yerlere atıldığı iddia ediliyor.

[sliderpro id=”1″]

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 33 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.