Adalar Kaymakamı Hikmet Dengeşik Okul Aile Birliği Başkanlarıyla Bir Araya Geldi.

Adalar Kaymakamı Hikmet  Dengeşik  Okul Aile Birliği Başkanlarıyla Bir Araya Geldi.
Yayınlama: 10.04.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:37
A+
A-

Adalar Kaymakamı Hikmet Dengeşik, Halk Eğitim Merkezinde Okul Aile Birliği başkanlarıyla toplantı yaptı. Tanışma, eğitim durumunu görme ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla düzenlenen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Eren, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Köseoğlu ve Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

Adalar Kaymakamı Hikmet  Dengeşik  Okul Aile Birliği Başkanlarıyla Bir Araya Geldi.

 

Adalar Kaymakamı Hikmet Dengeşik, Adalar ilçesinde okul müdürleri ve okullarda görevli Okul Aile Birliği başkanlarıyla toplantı yaptı. Tanışma, eğitim durumunu görme ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla düzenlenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Eren, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Köseoğlu ve Okul Aile Birliği Başkanları katıldı

 

Toplantıda, eğitim kalitesinin artırılması için öğrenci, öğretmen ve velilerin işbirliği içerisinde çalışması gerekliliği üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Eğitimde başarılı olmak her ülkenin, her milletin, her hükümetin ana gayelerinden birisi. Her valimiz, kaymakamımız, il milli eğitim müdürümüz, ilçe milli eğitim müdürümüz göreve başladığında eğitim seviyesini belirler ve kendine hedef belirler, daha iyisini nasıl yapabiliriz gayreti içerisine girer. Eğitimi daha kaliteli hale getirmek, çocuklarımızı geleceğe daha başarılı ve hazır hale getirmek gayelerden biri. Mevcut imkanlar ölçüsünde okullarımız daha iyi hale geliyor, eğitim altyapısına katkı sağlayacak olan araç ve gereçler daha iyi hale getirilmeye çalışılıyor. Mutlaka her geçen gün bir önceki günden daha iyi olmak durumunda. Bununla birlikte eğitimdeki başarının üç temel ayağı olan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz birlikte hareket etmezse, yardımlaşmazlarsa eğitimde başarıyı elde edemeyeceğiz demektir. Her ailenin en kıymetli varlıkları çocukları. Onların daha iyi eğitim alması için yerini yurdunu terk eden insanlarımız var. Burada önemli olan başarı elde etmek. Başarıyı nasıl elde edebiliriz, nasıl daha iyi hale getirebiliriz? Bu gayret içerisinde olmaya çalışmak fikrinde ortak görüş birliğine varıldı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.