Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan Şehitlikleri ziyaret etti

Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan Şehitlikleri ziyaret etti
Yayınlama: 29.07.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:31
A+
A-

Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, Şehitlikleri ziyaret etti.

Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan Şehitlikleri ziyaret etti

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan beraberinde Adalar Müftüsü Alim ANAR, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Özgür AKTAŞ ve şehit ailemizle birlikte Şehit Murat Yüksel’i kabrinde ziyaret ettiler. Ziyarette tüm şehitlerimiz için dualar okundu.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Adalar Kaymakamlığı’nca  şehit yakınları ve gaziler onuruna akşam yemeği programı düzenlendi. Programa Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan, eşi Sevilay Ayhan, Deniz Harp Okulu Heybeliada Yerleşkesi Komutanı Dz.Kd.Albay Eren Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yerlikaya, Siyasi Parti Temsilcileri, kurum amirleri ile şehit yakınlarımız ve gazilerimiz katıldı.

Kaymakam Mustafa Ayhan yaptığı konuşmada; “Sizlerle birlikte olmaktan büyük şeref ve onur duyduğumu belirtmek istiyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan 251 canımız  ve binlerce gazimiz ilelebet şükran ve  rahmetle anılacaktır. Bizlerin görevi, şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ve gazilerimize  sahip çıkmaya devam etmek  ve onlara elimizden gelen en iyi hizmeti yapmaktır. Bu vesile ile de  rahmete kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yaşayan gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.