Adalar Kaymakamlığının düzenlediği “Halk Toplantıları” devam ediyor

Adalar Kaymakamlığının düzenlediği “Halk Toplantıları” devam ediyor
Yayınlama: 10.04.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:37
A+
A-

Adalar Kaymakamlığının düzenlediği “Halk Toplantıları”  devam ediyor. Heybeliada’da yapılan “Halk Toplantıları” buluşmasına Adalar Kaymakamı Hikmet Dengeşik başkanlık yaptı

Adalar Kaymakamlığının düzenlediği "Halk Toplantıları" devam ediyor

Adalıların sorun, istek, şikâyet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmelerine imkân vermek ve çözüm üretmek amacıyla her ay “Halk Toplantısı” düzenleniyor. Kaymakamlık tarafından düzenlenen toplatılara başkanlık yapan Adalar Kaykamamı Hikmet Dengeşik, mahalle sakinlerinin sorunları dinleyerek , bu sorunlara yönelik çözümler için adımların atılmaya başlanacağı ve yine alınan önerilerin değerlendirilerek gerekli çalışmaların yapılacağı belirtti.

Vatandaşların sorunlarına daha hızlı çözüm üretmek amacıyla Adalar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Adalar  Halk Toplantıları Heybeliada’da gerçekleştirildi. Toplantıya Adalar Kaymakamı Hikmet Dengeşik, mahalle muhtarları, mahalle temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Mahalle toplantılarıyla halkın sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulduklarını belirten Adalar Kaymakamı Hikmet Dengeşik, Bu toplantıların yaşadığınız yerin mevcut durumunun, yaşanan sorunların, bize iletmek istediğiniz sıkıntıların görüşülüp konuşulacağı ve bir sohbet havasında gerçekleşeceği bir toplantı olacağını, şikayet, ihbar vb. taleplerin resmi makamlara bildirmeden önce  mahallelerdeki sorunların yerinde görülmesi,  birebir bu konuları görüşmek ve çözüm konusundaki önerileri  dinleyerek tartışmak için bu toplantıyı düzenlendiğinin altını çizdi. Görüşmeler samimi bir havada, abi kardeş havasında bir görüşme olacağını belirtti.

Muhtarlar ve vatandaşların, mahalleleriyle ilgili taleplerini ilettikleri toplantı verimli bir havada geçti. Adalar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen halk toplantıları, periyodik olarak diğer Adalar’da düzenlenmeye devam edecek.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.