ADALAR’A YİNE HÜSRAN!

Yayınlama: 19.05.2013
Düzenleme: 04.06.2013 19:03
A+
A-

 ADALAR’A YİNE HÜSRAN!,BİR MİLLET İKİ AD !KASIMPAŞA’YA DEV İKRAM!
   ADALAR’A
YİNE HÜSRAN!

 ADALAR’A YİNE HÜSRAN!

 

  Kemerburgaz’da bulunan ve Belgrad Ormanı’nın bir kısmını da içine alan 232 bin metrekare arazinin Başbakan’a yakınlığı ile bilinen Kasımpaşaspor’a tahsis edildiği ortaya çıktı.  Bölge sakinleri, dinlenme tesisi dışındaki orman alanının da imara açılarak talan edilebileceği endişesini dile getiriyor.
Dinlenme tesisi inşaatının ruhsatsız ve kaçak olduğunu belirten CHP Eyüp Büyükşehir Belediye meclis üyesi Hasan Fazıl Afacan inşaatın halen devam ettiğini, savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ama sonuç alamadıklarını açıkladı. Afacan sözlerine “Türkiye hukuk devleti ya, daha ne yapalım? Dinlenme tesislerinden arta kalacak alan Kasımpaşaspor’u geçen sene talimatla satın alan iş adamı, medya patronu Turgay Çiner’e veya kimi inşaat şirketlerine devredilip imara açılacak.” diyerek devam etti.
İlçemizde Adalar Spor Kulubü 67 yıllık mazisi ile olmayan maddi manevi imkanlarıyla;
A Futbol Takımı – 26 sporcu
U-19 Futbol Takımı – 28 sporcu (Tamamı Adalılardan oluşuyor)
U-12 Futbol Takımı – 35 sporcu (Tamamı Adalılardan oluşuyor) olmak üzere toplam 89 genç sporcusuyla Adalar halkına hizmet veriyor.
İlçemizde sporcu gençlere hizmet veren Heybeliada Spor Kulubü, Burgazada Spor Kulubü, Kınalıada Spor Kulubü gençlerini de eklediğimizde dört amatör spor kulubümüz 150’nin üzerinde gence spor yapma imkanı tanımıştır. Konumu gereği ilçemizdeki gençleri kötü alışkanlıklardan, özentiliklerden arındıracak bir futbol, basketbol ve voleybol sahasının olmaması onların geleceğini karartıyor.
Adalar’da bir spor kompleksi yapmak çok mu zor? Mevcut Büyükada İsa Tepesi’nde bulunan futbol sahasını, Heybeliada ile Kınalıada’da terk edilmiş futbol sahalarını onarmak, ilçe spor kulüplerimizin lig maçlarını oynayabileceği hale getirmek için ilçemizden bir BAŞBAKAN çıkartmak mı gerekiyor?

Hikmet ELİZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.