Adalar’da 16 Nisan’da oy kullanmak isteyen hastalar için “İHBAR HATTI”

Adalar’da 16 Nisan’da oy kullanmak isteyen hastalar için “İHBAR HATTI”
Yayınlama: 15.04.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:37
A+
A-

Adalar İlçe Toplum Sağlığı Merkezi,  14.04.2017 Cuma günü Adalar İlçe Halk Kütüphanesi’nde  ”Sağlık Hizmetlerine Yönelik Bilgilendirme” toplantısında Adalar’daki sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Adalar'da 16 Nisan'da oy kullanmak isteyen hastalar için "İHBAR HATTI"

Adalar İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Güniz Ülkü başkanlığındaki toplantıda Adalar’daki sağlık hizmetlerinin son yıllarda  gelişimi hakkında bilgi verildi. Adalar İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Güniz Ülkü, geniş haberini ilerleyen günlerde yapacağımız toplantıda yaptığı konuşmada Sağlık Bakanlığı’nın 16 Nisan referandumunda oy kullanmak isteyen hastaların ambulanslarla sandığa götürülmesi için bir uygulama başlattığını belirtti.

Ülkü, 16 Nisan referandumunda oy kullanmak isteyen hastaların ulaşım hizmetlerinin karşılanması için ihbar hattı oluşturulduğunu belirterek, “16 Nisan’da oy kullanmayı düşünen, özellikle evde sağlık hizmeti alan ya da 16 Nisan’da hastanede olacağını şu anda bilen ve oy kullanabileceğini düşünen vatandaşlarımız 444 38 33 numaralı telefonu arayarak bu destekten faydalanabilecek” dedi.

Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye genelinde hayata geçirdiği uygulama sayesinde 16 Nisan referandumunda sandığa gitmekte güçlük çekecek başta yatalak hastalar olmak üzere tüm hastalar oylarını rahatça kullanabilecek. Sağlık Bakanlığı, referandumunda sandığa gitmekte güçlük çekecek başta yatalak hastalar olmak üzere tüm hastaların için bir uygulama başlattı. Uygulama kapsamında hasta olan vatandaşlar talep ettikleri sürece oy kullanabilmek için ambulanslarla ulaştırma imkanından yaralanacak. Sağlık Bakanlığı’nın sağladığı bu hizmetle dileyen her hasta 16 Nisan referandumunda oy kullanmak için ambulanslarla sandığa götürülecek.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.