Adalar’da hayvan dışkı kokusu Adalıları rahatsız ediyor

Adalar’da hayvan dışkı kokusu Adalıları rahatsız ediyor
Yayınlama: 27.05.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Adalarımızda mahallelerde cadde ve sokaklarda her yerde büyük baş küçük baş hayvan pisliği ve kokusu Adalıları rahatsız ediyor.

Burgazadası’nda meydandaki görünümü güzelleştirmesi amacıyla yapılan bahçeden çıkan hayvan dışkısı kokusu buraya komşu restoranlarda oturanları, günübirlik adaya gelen ziyaretçileri, adalıları rahatsız eder boyutlara ulaştı.

Topluma açık alanlarda kimse, ortalıkta, parklarda, bahçelerde hayvan dışkısı görmek istemez. Halk sağlığı açısından çok daha kritik bir nedeni ise parazitler!

Yollarda, parklarda temizlenmeyen hayvan dışkılarındaki parazitler insan sağlığını etkiliyor. Adalarımızda deniz kokusu almak isteyenlerin burunlarına gelen hayvan dışkı kokusu tepkilere neden oluyor.

Adalar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün görevini yerine getirmemesi, bu birimin başında bulunan başkan yardımcısı Engin Çelik’in bu tip şikayetleri dikkate almaması, Adalarımızın cadde ve sokaklarının her gün düzenli olarak yıkanmaması, parkların düzenli olarak bakımının, temizliğinin yapılmaması sorunun sebepleri arasında…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. dalgıç dedi ki:

    Arkadaş ne yapsak yaranamıyoruz.
    Kötü koku varsa yeşil alanı sökelim beton dökelim. Adanın içine sıçtığımız bu kadar erken ifşa olmasaydı iyiydi.