Adalarspor, 2019–2020 sezonunun startını verdi.

Adalarspor, 2019–2020 sezonunun startını verdi.
Yayınlama: 20.08.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:26
A+
A-

2019-2020 sezonunda 1.Amatör Ligde mücadele edecek olan Adalarspor, 2019–2020 sezonunun startını verdi.

Sahaya inen yeşil beyazlılar ilk idmanını Kulüp Başkanı Resul Can, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı M. Dündar Tıraş, Yönetim Kurulu Üyeleri takip ederek takıma moral verdiler.

Teknik Direktör Oğuz Keygeldi yönetiminde gerçekleşen ilk idman yaklaşık 1 saat sürdü. Saha için kısa bir tanışmanın ardından futbolcularla toplantı yapan Oğuz Keygeldi, Kulübün hedeflerini, isteklerini ve uyulması gereken kuralları futbolculara anlatarak yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

Adalarspor’da futbolcular hafif koşular yaparak idmanın ilk bölümü tamamlarken ikinci bölümde ise fiziksel dayanıklılık ve topla yapılan çalışmalar ile idmanı bitirdiler.

Utku Başaran ve Uğur Yalav kadroya dahil edildi.

Adalarspor transfere de hızlı başladı. 2019-2020 sezonunda 1.Amatör Ligde mücadele edecek olan Adalarspor, Utku Başaran ve Uğur Yalav’ı kadrosuna kattı.

Kulüp Tesislerinde Başkan Resul Can’ın katıldığı törenle imzayı atan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Utku Başaran ” Hedefi şampiyonluk olan Adalarspor’un formasını giyecek olmamdan dolayı çok mutluyum. Yeni sezonun tüm amatör camiaya hayırlı olmasını dilerim ” dedi.

Uğur Yalav ise: ” Bir sezon daha Adalarspor forması giyeceğim için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen Ozan hocama çok teşekkür ederim. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dilerim ” dedi

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.