Adalılar yarına dikkat

Adalılar yarına dikkat
Yayınlama: 18.01.2024
Düzenleme: 18.01.2024 21:23
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 1’i turuncu, 8’i ise sarı olmak üzere 9 ile uyarıda bulundu. MGM’nin uyarısında vatandaşlardan sel, su baskını ve heyelana karşı dikkatli olması istendi.


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, aşırı yağışlar nedeniyle sekiz il için sarı bir il için turuncu kodlu uyarıda bulundu. Yerlikaya, “Meydana gelebilecek sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmaması büyük önem taşıyor” dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yarın Balıkesir, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa, Kocaeli, İstanbul ve Manisa’da beklenen aşırı yağışlar nedeniyle tedbirli olunması uyarısında bulundu.


Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından, yarın 9 ilde beklenen aşırı yağışlara ilişkin paylaşım yaptı.
Dokuz il için alarm verildi


Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yarın için aşırı yağışlar nedeniyle Balıkesir için turuncu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa, Kocaeli, İstanbul ve Manisa için sarı uyarıda bulunduğuna dikkati çeken Yerlikaya, şunları kaydetti:


“Aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmaması büyük önem taşıyor. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat görevlerinin başında olacaktır. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun”

Adalılar yarına dikkat

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.