Akman: “Heybeli’de her gece yeniden keyifle mehtaba çıkacak”

Akman: “Heybeli’de her gece yeniden keyifle mehtaba çıkacak”
Yayınlama: 23.02.2024
A+
A-

Heybeliada Mahalle Muhtar adayı M. Burak Akman seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana projeleri, iletişimi, dinamizmi ve çalışkanlığı ile gözle görülür bir fark yaratan M. Burak Akman adalılara “özlenen bir Heybeliada” sloganı ile her geçen gün büyük bir umut aşılıyor.


Belediyecilik geçmişinden gelen hizmet tecrübesi ile ada sevgisini harmanlayarak, çözüm odaklı ve çoğulcu bir yönetim anlayışıyla sorunları gidermeyi vaat eden Akman, Heybeliada için durmaksızın yeni ve çığır açıcı projeler üretiyor.


Daha önce sözünü verdiği projelerinden sonra M. Burak Akman, yine çok ses getirecek bir hayalini hayata geçirme planları yapıyor. Akman, muhtar seçildiği takdirde maaşının ilk bir yıllık bölümünü Heybeliada’da okuyan başarılı kız öğrencilerin eğitimine katkı için bağışlayacağının müjdesini veriyor.

Adanın öz çocuğu M. Burak Akman, bu girişimiyle kız çocuklarının daha iyi şartlarda eğitim almalarına destek olmanın gururunun yanısıra, Heybeliada insanına olan sevgisinin büyüklüğünü de ispatlıyor âdeta.
Klasik bir muhtar adayı profilinin çok ötesinde teknolojik gelişmeleri takip eden, genç ve enerjik yapısıyla tanınan Akman, tüm bu pozitif özeliklerini mesleki deneyimi ile buluşturarak; adalılara “Heybeli’de her gece yeniden keyifle mehtaba çıkacakları” günleri müjdeliyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.