“Asla Pes Etmeyin!”

“Asla Pes Etmeyin!”
Yayınlama: 25.12.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:29
A+
A-

2017-2021 Stratejik Planı çerçevesinde her yılı farklı bir temalı yıl olarak belirleyen Lüleburgaz Belediyesi, 2018 yılını ise İnovasyon ve Tasarım Yılı ilan ederek Trakya Bölgesi’ndeki girişimcilik ekosistemini güçlendirmeye yönelik çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

“Asla Pes Etmeyin!”

Bu doğrultuda Lüleburgaz İnovasyon Merkezi (LİMER) kapsamında düzenlenen “Başarısızlık Hikayeleri ve Yatırımcı Sunumu” etkinliği ise girişimci ve girişimci adaylarına ilham kaynağı oldu.

Genç girişimlere çeşitli destekler sunarak hız kazandıran Lüleburgaz İnovasyon Merkezi tarafından hayata geçirilen Başarısızlık Hikayeleri ve Yatırımcı Sunumu etkinliği Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde gerçekleştirildi. The Snack HAUS Kurucu Ortağı Emrach Uskovski misafir konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte başarısızlık hikayeleri ele alınarak girişimci ve girişimci adaylarına “asla pes etmeyin” mesajı verildi.

Başarısızlıklardan ders çıkarın”

Yoğun ilgi gören Başarısızlık Hikayeleri ve Yatırımcı Sunumu etkinliğinde Emrach Uskovski, katılımcılar ile hem kendisinin hem de ailesinin yaşadığı başarısızlık hikayelerini paylaştı. Olumsuz durumlarla karşılaşıldığında asla pes edilmemesi gerektiğinin altını çizen Uskovski, başarısızlıklardan çeşitli ders çıkarmanın şart olduğunu vurguladı. Edinilen deneyimler doğrultusunda stratejiler geliştirmenin öneminden yola çıkılan etkinlik çerçevesinde tavsiyelerde bulunan Uskovski, iş fikrini hayata geçirmeden önce risk analizinin ve finansal planlamanın ihmal edilmemesi gerektiğine de işaret etti.

Öte yandan girişimcilik ekosisteminde kritik bir değer kazanan yatırımcılık konusunu da ele alan Uskovski, girişimci ve yatırımcı ilişkisine dair ipuçlarından bahsetti. Buna ek olarak bir yatırımcı sunumunda olması gerekenlere de değinen Uskovski, genç girişimcilere önemli bilgiler aktardı.

Slovakya asıllı Emrach Uskovski, Türkiye’de modellik ve oyunculuk işleriyle uğraşmasının yanı sıra 2017 yılında ise girişimcilik dünyasına giriş yapmasıyla dikkat çekiyor. Uskovski’nin kurucu ortaklığını üstlendiği The Snack HAUS, çeşitli meyve ve sebzeleri özel dondurarak kurutma yöntemiyle sağlıklı atıştırmalıklara çeviriyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.