Atatürk Cumhuriyet Kulesi açılıyor… Cumhurbaşkanı…

Atatürk Cumhuriyet Kulesi açılıyor… Cumhurbaşkanı…
Yayınlama: 18.03.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören’de ‘’Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni’’ne katılıyor. “Yol yapmayan, hizmet üretmeyen, verdiği sözlerin arkasında durmayan siyasetçiler endam etmeye başladı.” diyen Erdoğan, isim vermeden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Erdoğan, “Yaptığı hiçbir şey olmamakla övünen siyasetçiler, belediye başkanları adayları türedi Ankara’da.” diye konuştu.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılını temsil edecek Atatürk Cumhuriyet Kulesi, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü’nün yıl dönümünde kapılarını Ankaralılara açtı. Keçiören Belediyesince 18 Temmuz 2003’te temeli atılan 197 metre uzunluğundaki Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin inşaatı, uçuş mania hattını aştığı gerekçesiyle durdurulmuştu. Uzun bir aranın ardından inşaatına birkaç yıl önce yeniden başlanan kuledeki çalışmalar tamamlandı. Kulede uluslararası sergilerin düzenlenebileceği sanat galerisi, kütüphane, spor salonu, alışveriş merkezi, nikah salonu, uzay terası ve bilim merkezinin yanı sıra kafe ile panoramik manzaraya sahip dönen restoran da bulunuyor. Atakule’nin mimarı Ragıp Buluç tarafından tasarlanan Keçiören’deki Atatürk Cumhuriyet Kulesi ziyaretçilerine kentin dört bir yanını kuş bakışı izleme fırsatı sunuyor.

ATATÜRK CUMHURİYET KULESİ AÇILIYOR

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün 18 Mart zaferi biliyorsunuz. Buraya Çanakkale’deki törenden geldik. Çanakkale’deki şehitlerimiz başta olmak üzere tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Ankara’da yeni dönemin kapılarını Turgut kardeşimizin (Turgut Altınok) açacağına ben inanıyorum. İnşallah Ankaramız yeniden ayağa kalkacak.

Yol yapmayan, hizmet üretmeyen, verdiği sözlerin arkasında durmayan siyasetçiler endam etmeye başladı. Havaalanından şehir merkezine kadar şu yollarda en ufak bir adım atıldı mı? Sadece Melih Bey’in döneminde atılanlar var. Bu beyefendi geldikten sonra ne asfalt ne bir şey yok. Ben Ankaralıyım. Ne yapıyorsak biz yapıyorsak. Metro falan bir şey yok, derdi de yok! Yaptığı hiçbir şey olmamakla övünen siyasetçiler, belediye başkanları adayları türedi Ankara’da.

Nerede CHP belediyesi varsa her taraf dökülüyor, rezalet!

Hesap uzmanı nerede? Ankara’da bir apartman dairesinde, emekliye ayrıldı.

Bunları 31 Mart’ta inşallah emekli edeceğiz.

Ayrıntılar geliyor…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.