Atilla Aytaç’a bir darbe de Büyükada’dan!

Atilla Aytaç’a bir darbe de Büyükada’dan!
Yayınlama: 18.11.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:25
A+
A-

Adalar Cumhuriyet Halk Partisi´nde (CHP) kurultay süreci ilçe kongre delege seçimi ile başladı.

Adalar İlçe Örgütünün Cumartesi Kınalıada, Burgazadası ve Heybeliada mahalle delege seçimleri önceki gün tamamlanmıştı. Cumartesi günü Kınalıada, Burgazadası ve Heybeliada mahalle delege seçimlerinde Kınalıada: 45-36 Ali Ercan Akpolat’ın listesi lehine, Burgazadası: Tek liste olarak seçime girildi, Heybeliada: 76-44 Ali Ercan Akpolat’ın listesi lehine sonuçlanmıştı. Atilla Aytaç’ın en kuvvetli olduğu iddia ettiği Heybeliada’da fark yemesi dikkat çekmişti

Büyükada’da Nizam ve Maden mahalleri delege seçimlerinde de Aytaç’ın desteklediği kırmızı liste ağır bir darbe daha aldı. Seçimlerde Büyükada Maden Mahallesinde 209-125 beyaz liste, Nizam Mahallesinde 148-72 gibi büyük bir farkla Ali Erca Akpolat’ın desteklediği beyaz liste kazandı.

Atilla Aytaç WhatsApp Grubu Kurdu

Delege seçimlerinde rakibi Ali Ercan Akpolat karşısında ağır bir yenilgi alan Aytaç, Adalı CHPliler adında WhatsApp gurubu kurdu. Sabah “Adada artık siyaset hayatımı bitirdim, bundan sonra artık yokum” dediği iddia edilen Aytaç’ın akşam grup kurarak siyasete devam edeceğini açıklaması dikkat çekti.

Aytaç kurduğu grubunda yayınladığı mesajında;

“Değerli arkadaşlar.Yapılan delege seçimleri sonucu elbette üzücüdür. Ancak, hakkımızda yapılan tevzirat, gerçeğe aykırı beyanlar, geçmişte birbiri ile derin aykırılıklar bulunan ittifakın ilkesizlikleri, 100 gençten B.Şehir Belediyesi’nde iş vaadiyle CV toplanması,, belediye çalışanlarına ve ailelerine ağır baskı, elbette kendi eksiklik ve yanlışlarımız bu sonucu hazırlamıştır.40 yılı bulan siyasi yaşamımda bir çok kongre kazandığım gibi birçoğunu kaybetmiş ve siyasetin uzun vade olduğunu öğrendim. Yakın mesai arkadaşlarımız ile oluşturduğumuz bu WhatsApp grubunun amacı Adalar’daki siyasi geleceği tartışmak ve haberleştirmektir. Önümüzdeki süreçte belli periyotlarda biraraya gelecek ve birlikteliğimizi sürdüreceğiz. Herkese iyi günler dilerim” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.