‘Bahçeşehir Musiki Derneği’nden 20. Yıl Özel Konseri!

‘Bahçeşehir Musiki Derneği’nden 20. Yıl Özel Konseri!
Yayınlama: 22.11.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:30
A+
A-

Ünlü sanatçı Cengizhan Sönmez’in şefliğinde yıllardır Türk müziğine hizmet eden Bahçeşehir Musiki Derneği, 20. yılını kutluyor ve 20 yılına özel bir konser düzenledi.

‘Bahçeşehir Musiki Derneği’nden 20. Yıl Özel Konseri!TRT’nin ünlü Türk sanat müziği ses sanatçısı ve bestekâr Cengizhan Sönmez’in şefliğini yaptığı Bahçeşehir Musiki Derneği, ‘20. Yıl Özel Konseri’ düzenledi. Özel bir repertuarla seyirci ile buluşmaya hazırlanan Bahçeşehir Musiki Derneği’nin ‘20. Yıl Özel Konseri’, 2 Aralık 2018 Pazar günü Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde saat 19:30’da gerçekleştirilecek. Girişlerin ücretsiz olduğu konseri ünlü sunucu Mustafa Yolaşan sunacak. Türk sanat müziğinin unutulmaz seslerinden Metin Milli ise, 20. Yıl Özel Konser’nin konuk sanatçısı olarak sahneye çıkacak.

20 yıldır koro çalışmaları ve toplu Türk müziği dersleri ile bir konservatuar gibi üyelerine eğitim vererek sanatçı yetiştiren Bahçeşehir Musiki Derneği, Türk sanat müziğinin değer kazanmasını sağlamak ve Türk sanat müziğini yaşatmak için bugüne kadar şef Cengizhan Sönmez yönetiminde çok sayıda konser düzenledi.

Zeki Müren’den Alâeddin Yavaşça’ya, Avni Anıl’dan Yıldırım Gürses’e, Sezen Aksu’dan Selami Şahin’e kadar unutulmaz şarkıların bestecilerine özel konserler düzenleyen ve Müzeyyen Senar gibi çok sayıda efsane ismi konserlerinde anarak, Türk müziğine hizmet eden dernek, bu sene ise 20. yılına özel bir konser düzenledi.

Bahçeşehir Musiki Derneği 20. Yıl Özel Konseri

Şef: Cengizhan Sönmez

Konuk Sanatçı: Metin Milli

Sunucu: Mustafa Yolaşan

Tarih: 2 Aralık 2018 Pazar

Yer: Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi

Saat: 19:30

 

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.