BENDE YAZDIM

BENDE YAZDIM
Yayınlama: 24.05.2012
Düzenleme: 31.05.2012 13:32
A+
A-

Gazetemiz yazarlarından Baki Nedim Baltacı’nın “HUKUK LİDO’NUN İLİZYONLARINI BOZDU” isimli köşe yazısında hakaret ve bu yazıdan dolayı maddi kayıplar olduğu gerekçesi ile İnanlar şirketi’nin tazminat davası açtığını daha önceki haberlerimizde belirtmiştik.

Baki Nedim Baltacı “HUKUK LİDO’NUN İLİZYONLARINI BOZDU” isimli köşe yazısında mahkeme kararı ile projesi iptal edilen ve İnanlar şirketinin itirazı ile mahkeme süreci devam eden TERRACE LİDO  binasını yapanları eleştirmiş ve bu yazıyı kaleme almıştı.

Bunu kabullenmeyen bir avuç Adalı  Baltacıya sahip çıktı ve  26/05/2012 cumartesi günü saat 12.00 de TERRACE LİDO önünde bir basın açıklaması yapmaya karar verdi.

Bir avuç Adalı  Baltacının yazdığı yazıyı onaylamak ve tepkilerini göstermek için BENDE YAZDIM diyerek cumartesi saat:12.00 de TERRACE LİDO’nun önünde toplanacak ve tepkilerini gösterecek.

Bu toplantının yapılmasına öncülük eden Avni kurtuldu ile yaptığımız röportajda;

ARAMIZDAN BİRİNİ ÇEKİP DÖVECEKLER!!!!

“Lido ile ilgili olanları herkes biliyor,daha en başından yazılar yazdık,sözler söyledik,eylemler yaptık,Baki Nedim Baltacıda aynı kulvarda hareket etti.Aynı şekilde düşünen insanların kavgasıdır bu eylem,ama içimizden birini bulmuşlar çekiyorlar aramızdan alıyorlar bizim gibi düşünen birini dövecekler,gözümüzün önünde mahkemeye verip sindirecek,korkutacak,ürkütecek, dövecekler,bu olaya seyirci kalmamız mümkün değil seyirci kalamayız ona yapılmış hareket bize yapılmıştır,biz aynı şeyleri savunuyoruz.

Lidonun ne olduğu belli mahkeme kararı ile tespitli süreç devam ediyor,mahkeme ne diyor?İmar mevzuatına aykırıdır,ruhsat iptali ve yıkılması bunu yazmış,Adalar belediyesinin verdiği cazalar var,mahkeme kararı var, Baltacının yazdığı en güzel şey  ki  bu işin tekniğini biliyor,bir encümen kararı ile ceza veriyorsun ruhsat iptal ediyorsun ve duruyorsun,gereğini yapacaksın tam tersine Büyükşehir zabıta karakolu var,ilçe zabıta karakolu var iki tane zabıta karakolunun önünde mühürlü bir bina tıkır tıkır çalışıyor birileri göz yumuyor.

Yazılan yazıda aslında İnanlar ile ilgili hiç bir şey yok,yanlışları kim yapmış Büyükşehir Belediyesi yapmış,İlçe Belediyesi yapmış ve anıtlar kurulu yapmış bunları eleştiriyor,İnanlara ne oluyor?

Baki Nedim Baltacıya duyarlı Adalılar olarak sahip çıkıyoruz,olaya sahip çıkıyoruz aslında ve yanındayız,hepimiz Baki Nedim baltacının yazdığı yazının altına imzamızı atıyoruz, Baltacı yanlız değil çünkü hepimiz aynı şeyi savunuyoruz ve aynı şeyleri istiyoruz…(şükrü ABANOZ)
 

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.