Beyoğlu İş Kulübünden İşbirliği Çalıştayı

Beyoğlu İş Kulübünden İşbirliği Çalıştayı
Yayınlama: 06.11.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:30
A+
A-

İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü Beyoğlu Hizmet Merkezi İş Kulübü ile Biruni Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen ‘İşbirliği Çalıştayı Birnuni Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Beyoğlu İş Kulübünden İşbirliği ÇalıştayıÇalıştayın açılışında konuşan Biruni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan YÜKSEL yaptığı konuşmada İŞKUR’un öneminden bahsederken Türkiye İŞKUR’umu Genel Müdürü Sn. Cafer UZUNKAYA ise İş Kulüplerinin önemine vurgu yaparken şunları söyledi:

İŞKUR olarak çok önem affettiğimiz toplumun her kesimine ama özellikle iş gücü piyasasında imkân bulmakta zorluk çeken dezavantajlı gruplara yönelik olarak geliştirdiğimiz Türkiye’nin 32 ilinde 37 noktasında hayata geçirdiğimiz iş kulüplerimiz büyük bir hızla çalışmalarına devam ediyor.

Kısa sürede 10 bin civarında arkadaşımız bu iş kulübümüzde programlara katıldı ve 2000 civarında da istihdam gerçekleşti. Bu %20 oran ciddi bir orandır. Nedir önemi derseniz burada çok ciddi anlamda uzun zamandır iş hayatına girememiş işsizlere, engelli vatandaşlarımıza ve toplumun ihmal edilen kesimlerine uzun geniş alanda hizmet verilmektedir. Ben bu nokta da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, dedi.

Konuşmaların ardından Biruni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan YÜKSEL Türkiye İŞKUR’umu Genel Müdürü Cafer UZUNKAYA, İş Meslek Danışmanlığı Daire Başkanı Sinan Temur ve İŞKUR İstanbul İl Müdürü Yunus YELMEN’e plaket takdim etti.

Son olarak çalıştay Soru Cevap şeklinde devam etti.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.