Bir can kaybında sorumlu Adalar Belediyesidir

Bir can kaybında sorumlu Adalar Belediyesidir
Yayınlama: 15.05.2024
Düzenleme: 15.05.2024 12:17
A+
A-

Kınalıada Taşocakları Mevkiinde, tur yolu üzerine vatandaşlar kayalıklara düşmesin diye koyulan çitlerinin ayaklarının yıkılması ciddi bir şekilde ölüm tehlikesi yaratıyor.

Senelerdir bu şekilde duran çitlerin sabit ayaklarının betondan ayrıldığı, buradan geçen bilhassa bisiklete binen, adayı tam tanımayan misafirlerimiz için tehlike unsuru. Önceki yıllarda bisiklete binen iki kişi kayalıklara düşmüş ve ciddi bir şekilde yaralanmalar meydana gelmişti.

Güvenlik sebebiyle yol kenarlarına koyulan çitleri tamir edemeyen bir belediyenin diğer işlerini nasıl yapacağı merak konusu. Bir çok kez ikaz ettiğimiz bu yerde oluşabilecek ölümlü bir kazada sorumlu Adalar Belediyesidir.

Daha önce yaptığımız haberde, Kınalıada Taşocakları Mevkiinde yolcu taşıyan İBB elektrikli araçların, bisikletlerin, akülü araçların ve yayaların geçtiği tur yolu üzerindeki güvenlik amacıyla dikilen çitlerinin üç tanesinin saplamalarının kökünden sökülmüş olması, vatandaşların can güvenliğini tehlikeye attığını, çarpma sonucu yıkıldığı tahmin edilen çitlerin uzun zamandır Adalar Belediyesi ve İBB tarafından onarılmaması her an ölümcül bir kazaya sebep vereceğini belirtmiştik

Bir can kaybında sorumlu Adalar Belediyesidir Bir can kaybında sorumlu Adalar Belediyesidir Bir can kaybında sorumlu Adalar Belediyesidir Bir can kaybında sorumlu Adalar Belediyesidir Bir can kaybında sorumlu Adalar Belediyesidir

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.