BİZ BU FİLMİ DAHA ÖNCE İZLEDİK

BİZ BU FİLMİ DAHA ÖNCE  İZLEDİK
Yayınlama: 20.03.2012
Düzenleme: 25.12.2012 15:59
A+
A-

25 mart 2012 saat:12.30 -19.00 da arasında Heybeliada Halki Palas otelinde bir toplantı yapılacağını,toplantının amacının adaların mevcut sorunlarının tartışılacağı ve çözümü için neler yapılacağının konuşulacağı ve bir yol haritasının belirleneceği ilanda bildirilmiştir.

2009 yılında böyle bir toplantı yapılmış fazla bir yol gidilememişti.Adalılar ile yaptığımız söyleşilerde ise;

“BİZ BU FİLMİ DAHA ÖNCE  İZLEDİK      

Aynı senaryonun Adalarda 2009 yılında  vizyona giren birinci film hüsranla  sonuçlandığı içindir ki   vakit geçirmeden  İkinci film hazırlığına girilmiş , Ama birinci filmi izlediğimiz  için bu film de  fiyasko ile sonuçlanacaktır.

 Senaryoyu yazanlara tavsiyemiz, kamera arkasından siyaset yapmak yerine yazdığı konusuz filminde  kamera önüne geçerek kendisinin başrol oynaması…başkalarını oynatarak değil…. “Adaları Kurtarmaya” kalkmasın…

Bu  Senaryonun sahibi ise;

1.  Emlak simsarı Hamit Çalışır’ı keşfedip Belediye’ye getiren… Hem de ne tesadüf ki şimdi yeni filminin senaryosunu tanıtmaya çalıştığı “Halki Palas Otelinde” ….

2. Birinci kötü senaryosunun Adalarımızı düşürdüğü bugün kü durumdan mesul olan, LİDO’ yu SEFEROĞLU’ nu, İmar planlarını hiç filmlerine konu etmeyen, görmemezlikten gelen…

3. Çok sevdiği Adaların 3 sınıf kasaba haline düştüğünü yazmamak için dergi çıkaramayan,

4. İşgal edilmiş yerlerin boşaltılmasını alkışlayan, ancak aynı yerlerin başkalarına verildiğinde  SUS PUS kalan, bu furyadan faydalanıp yeni yerler arayarak  kurmaya hayal ettiği film platoları ile filmlerini Avrupa’ya pazarlamaya çalışan..

5. Belediye ye Stratejik plan hazırlayan ama uygulanamadan fiyasko olan planın yerine şimdi yenisini hazırlamaya kalkan..

 Biz bu filmi daha önce seyrettik….

Süslü sözlere, boş vaatlere karnımız tok..

Adalar ancak, YALANDAN, DOLANDAN ve UCUZ MENFAATTEN uzak gerçek Ada sevdalılarınca kurtulur.” şeklinde beyanları olmuştur…(şükrü ABANOZ)

Not:Resmi üzerini tıkılayarak büyütebilirsiniz 

 

,
Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.