“Bizim davamız, tarihimizden aldığımız ilhamla, Türkiye…

“Bizim davamız, tarihimizden aldığımız ilhamla, Türkiye…
Yayınlama: 22.03.2024
A+
A-

“Bizim davamız, tarihimizden aldığımız ilhamla, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme davasıdır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük mitinginde yaptığı konuşmada, “Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Bizim ne köken istismarıyla, ne mezhep-meşrep istismarıyla, ne ideolojik saplantılarla işimiz olmaz. Bizim davamız, medeniyetimizden ve tarihimizden aldığımız ilhamla, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme davasıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Karabük’te düzenlenen mitinge katılarak bir konuşma yaptı.

“Karabük, Cumhuriyetimizin ‘yurdu demir ağlarla örme’ hedefinin ilk meyvelerinden biri olarak milletimizin gıpta ettiği bir iftihar tablosudur” diyerek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Demiryollarının sadece ulaşım ağından, demir çelik fabrikalarının sadece bir tesisten ibaret olmadığının, aynı zamanda koskoca bir şehri doğurabildiğinin ispatı Karabük’tür. Bu şehrin, 13 haneli bir köyden bugünkü modern şehre dönüşümü, Cumhuriyetimizin kazanımlarından biridir” dedi.

Ekmeğini demirden çıkaran insanların şehri olan Karabük’ün, Türkiye sanayisinin de can damarları arasında yer aldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şehrimiz, fabrikalar yapan fabrikasıyla ekonomimize eşsiz katkılar sunuyor. Karabük’e hizmet etmek, Gazi Mustafa Kemal’in mirası olan bu şehri Türkiye Yüzyılında daha da ileri götürmek, bizim için aynı zamanda bir vefa meselesidir” dedi.

“SON DÖNEMDE YAŞANAN REFAH KAYIPLARINI FAZLASIYLA TELAFİ EDECEĞİZ”

Çalışanların ve emeklilerin yaşadığı sıkıntıları çözmenin boyunlarının borcu olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonun yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlamasıyla daha geniş bir hareket alanına sahip olacaklarını belirterek, şunları kaydetti: “İşte o zaman, ülkenin imkânlarını milletimizin tüm kesimlerine yansıtarak, son dönemde yaşanan refah kayıplarını fazlasıyla telafi edeceğiz. Türkiye’yi geçtiğimiz 21 yılda nasıl üç kat büyüttüysek, inşallah önümüzdeki dönemde iki kat daha büyüterek, bunu başaracağız.”

“Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ne köken istismarıyla ne mezhep-meşrep istismarıyla ne de ideolojik saplantılarla bir işlerinin olmadığını vurgulayarak, “Bizim davamız, medeniyetimizden ve tarihimizden aldığımız ilhamla, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme davasıdır. Bu anlayışla ülkemizin her karış toprağına, her bir vatandaşımızın hayatına dokunan nice işlere imza attık. Karabük’e de, 21 yılda 94 milyar lira kamu yatırımı yaptık” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.