Burası Büyükada!

Burası Büyükada!
Yayınlama: 06.01.2024
Düzenleme: 06.01.2024 17:08
A+
A-

Önümüzdeki Mart ayının sonunda yapılacak olan yerel seçimlere adaylar hızlı bir şekilde kendini göstermek, parti genel merkezine şirin gözükmek ve kendini aday olarak seçilmesi için hizmet hariç her yolu denerken, Büyükada’dan gelen görüntüler Adaların içler acısı halini gösteriyor.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, yardımcısı Engin Çelik ve eski ilçe başkanı Ali Ercan Akpolat yönetimindeki Adalar Belediyesinin yaz-kış hizmette yetersiz kalması ve aday olmak için çırpınmaların ceremesini Adalar çekiyor. 5 sene boyunca elle tutulur bir hizmet veremeyen belediyenin bu beceriksiz yöneticileri sayesinde Adalılar bu görüntülere mahkum bırakılıyor.

Yollara atılan çöpler, konteynerden dışarı taşan atıklar, inşaat atıkları, inşaattan çıkan hafriyattan çamurlarla kaplanan Büyükada yolları, yolların kazılıp bırakılması… Öte yandan akülü arçlarıyla yollara inşaat atıkları atan ve kendini adalı olarak belirten bu şahıslarıda Allah’a havale ediyoruz.

Burası Büyükada! Burası Büyükada! Burası Büyükada! Burası Büyükada! Burası Büyükada! Burası Büyükada! Burası Büyükada! Burası Büyükada! Burası Büyükada! Burası Büyükada!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.