Burgazada Gençlik Derneği’inden anlamlı etkinlik

Burgazada Gençlik Derneği’inden anlamlı etkinlik
Yayınlama: 13.05.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:28
A+
A-

Burgazadası’nda yeni kurulan Burgazada Gençlik Derneği 19 Mayıs Pazar Günü ’19 mayıs’ta adamızı temizliyoruz’ adı altında anlamlı bir etkinlik düzenliyor.

Dernekten yapılan açıklamada;

19 MAYIS’ TA ADAMIZI TEMİZLİYORUZ

Projenin Amacı: Başta çocuklarımız olmak üzere, tüm adalılara ve günübirlikçi misafirlerimize, birlikte hareket etme ve çevre bilincini aşılamak olacaktır.

Projenin Detayları: Bu amaç için 19 Mayıs Pazar Günü saat 11:00 de çarşı meydanında toplanacağız. Toplanan kişi sayısına göre gruplarımızı oluşturacağız. Her grubun lideri ve yardımcısı (temsili olarak), bir ilkokul çocuğumuz olacak. Belirlediğimiz 5 bölge var (6 Numara, Çamakya, Madam Marta, İndos Bayraktepe yolu ve Ayanikola Bayraktepe yolu). Oluşan gruplarımız, belirlediğimiz bölgelere dağılacak ve buldukları atıkları toplayacak. Saat 14:00 de tüm gruplar yine çarşı meydanında buluşacak şekilde etkinliğimizi tamamlayacağız.

Not 1: Çöp poşeti ve eldivenlerimizi, oluşum olarak biz sizlere temin edeceğiz.

Not 2: Etkinlik sonrası çocuklarımıza istedikleri dondurmayı hediye edeceğiz ve bizler de güzel bir çay sohbeti gerçekleştireceğiz.

Katılımınız bizi mutlu edecektir.

Burgazada Gençlik Derneği Başkanı Serdar Yıldırım yaptığı açıklamada;

Bizler, Burgazada’ da yaşayan ve adamızın doğal dokusuna, tarihine, birlikteliğine, çevresine ve halkına sahip çıkmayı, adamızı daha yaşanılır bir yer konumuna getirmeyi amaç edinen insanlar olarak Burgazada Gençlik Derneği isminde bir dernek kurduk. Amacımız; çeşitli kültür, spor, sanat ve çevre etkinlikleri, atölyeler, geziler, seminerler, kurslar düzenleyerek, özellikle çocuklarımız olmak üzere tüm ada halkına çevre, spor, kültür ve sanat bilincini aşılamaktır. Bu çerçevede 23 Nisan 2019 tarihinde Burgazada Sait Faik Abasıyanık İlkokulu’ nun oyun sahası çevresinde ”ağaç dikme” etkinliği düzenleyerek, ilkokul çocuklarımızın, velilerin, okul müdürümüzün, muhtarımızın ve ada halkının katılımını sağladık. Bir sonraki etkinliğimiz ise 19 Mayıs 2019 Pazar günü olacak. Teşekkürler” ifadelerini kullandı

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.