Burgazadası gecekondu mahallesine döndü!

Burgazadası gecekondu mahallesine döndü!
Yayınlama: 12.10.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Adalar’da büyük paralar harcanarak Adalıların önüne koyulan Adaların Öngörünüm Projesinin, hediyelik eşya satan tezgahlardan olacağı ortaya çıktı!

Burgazadası gecekondu mahallesine döndü!

Büyükada’dan sonra Burgazadası’nın merkezine konan hediyelik eşya satan tazgahlar görüntü kirliliği yanında Ada Halkından tepki çekmeye devam ediyor. En son Burgazadası’na koyulan bu tezgahlar Burgazadalılar tarafından tepkiyle karşılandı. Başka yer yokmuş gibi Burgazadası’nın göbeğine koyulan bu tezgahlar için Burgazadalılar, “ada gecekondu mahallesine döndü. Bu tezgahların elektriğini, suyunu ve doğal gazını da bağlayın bari” diye tepkilerini belirtiler. Bu tezgahların, CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat tarafından kendi yandaşlarına peşkeş çektiği gelen bilgiler arasında. Ayrıca Burgazadası’nda merkeze konulan “İBB KONDU” ise (İBB Zabıta Karakolu) Burgazadalılar ile İBB çalışanları arasında gerginliğe neden oldu. Tartışmaların büyümesi üzerine “İBB KONDU” yerinden kaldırılarak İDO iskelesinin önüne götürüldü. Bu seferde İDO yetkilileri ile İBB yetkilileri arasında gerginlik yaşandı. “İBB KONDU”nun akıbetinin ne olacağı merak konusu.

Burgazadası gecekondu mahallesine döndü!

Adalar “KONDU” cenneti oldu

Hatırlanacağı üzere Adalar Belediyesi ve İBB, Kınalıada Tören Alanı’nın içine İBB kondu koyarak büyük bir tepkiye neden olmuştu. İBB daha sonra buraya geçici olarak koyduk kaldıracağız demiş ama kaldırmamıştı. Atatürk’e saygısı olmayan sözde Atatürkçüler birde utanmadan ‘buraya kulübe koyarken halkamı soracağız‘ diyor. Tepkiler üzerine ‘geçici koyduk‘ diyerek halkı kandıracak kadar alçalıyorlar. Kınalıada’da TURYOL’un kondusu, İBB’nin Tören Alanına koyduğu kondu, Adalar’da diğer kondular, bakalım ilerleyen zamanlarda hangi kondular koyulacak. Adayı tanımayan, içinde ada sevdası olmayan şahısların yönetimde olduğu bir yerde başka ne beklersiniz?

Burgazadası gecekondu mahallesine döndü!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.