Burgazadası’ndaki DOĞA katliamı durduruldu

Burgazadası’ndaki DOĞA katliamı durduruldu
Yayınlama: 23.03.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Burgazadası’nda 6 numara olarak bilinen ve İndos’a paralel uzanan kıyı şeridi, Adalar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Haluk Derman’ın yaptığı ve bir ara mühürlenen, sözde tadilat ve güçlendirme adı altında yapılan inşaattan çıkan inşaat atıkları ve molozların sahile dökülmesine sebep olan inşaat Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekiplerince durdurularak mühürlendi.

Burgazadası’ndaki DOĞA katliamı durduruldu

Burgazadalıların hedefinde olan inşaat Adalar Belediyesi Meclis Üyesi Haluk Derman tarafından yapılıyordu. Parsel, moloz dökülen kıyı şeridine bitişik bir parsel. Buradaki asıl amaç, yapılan inşaattan kıyı şeridine kapı açıp önündeki sahili şahsın parseline dahil edip halkın malına çökmek. İnşaat yapılan parselle sahil şeridi arasında 7-8 metre bir kot farkı var. Bu fark merdivenle eğim verilip sıfırlanacak. Zaten önünde aynı şahıs tarafından yapılan kaçak bir iskele var.

Adalar Belediyesi Meclis Üyesi ve bu zata yol veren Adalar Belediye Başkan yardımcısı Engin Çelik’in illegal planları böylece Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekiplerince suya düşürülerek çalışmalar durduruldu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. andrea dorya 2 dedi ki:

    Siyasi atık ve siyasi molozlar denize dökülmeden kurtuluş yok.