Burgazadası’ndaki halk plajının hali içler acısı

Burgazadası’ndaki halk plajının hali içler acısı
Yayınlama: 30.03.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Burgazadası’nda 6 numara olarak bilinen ve İndos’a paralel uzanan kıyı şeridi, dökülen kaçak inşaatlardan çıkan moloz ve inşaat atıkları yüzünden içler acısı bir görüntüde.

Son olarak Adalar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Haluk Derman’ın yaptığı ve bir ara mühürlenen sözde tadilat ve güçlendirme adı altında yapılan inşaattan çıkan inşaat atıkları ve molozların sahile dökülmesi, Burgazadalı sakinlerinin sert tepkisine neden olmuştu.

Burgazadalıların havlularını serip denize girdiği halk plaj şu sıralar molozdan geçilmiyor. Plajın 50 metre uzağındaki belediye karakolu ise bu çevre felaketine göz yumuyor. Ne karşılığında göz yumduğu ise belli. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve yardımcısı Engin Çelik’in göz yumduğu inşaat atıkları ve molozlar plajı kullanılmaz bir duruma getirdi. Sahil şeridinde demirli beton kaideleri, inşaat atıkları, molozlar Adalar İlçemizin en güzel adasını ne hale getirdiği vatandaşların kamerasına yansıdı.

Adalar’da en nadide ve doğallığı koruyan Burgazadasına yapılan en hafifi ile cinayete teşebbüs. Buna göz yuman, illiyeti olan, rant edinen herkesten 16 milyon İstanbullu hesap sormak zorundadır. Hiç kimse yolsuzluk yapacak diye denizi kirletmeye, doğa katliamına hakkı yok. Gelecek nesilleri tehlikeye atan bu zihniyetten ve sorumsuz çevre katillerinden 16 Milyon İstanbullunun hesap sormasını, Burgazadasına sahip çıkmasına davet ediyoruz.

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. andrea dorya 2 dedi ki:

    İBB 16 milyon için çalışıyor (Adalar halkı hariç.) 16 milyonun yanında adalar nüfusu küsürat.
    Unutmayın ki soluk borunuza kaçan küçücük bir parça dev gibi vücudu nefessiz bırakabilir. Korkarım bu küsurat İmamoğlu’nu nefessiz bırakacak.