Burgazadası’ndaki inşaata CHP’nin Burgazadalı meclis üyesi neden sessiz kaldı!

Burgazadası’ndaki inşaata CHP’nin Burgazadalı meclis üyesi neden sessiz kaldı!
Yayınlama: 02.04.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Adalar Belediyesinin CHP’li Meclis Üyesi Haluk Derman tarafından Burgazadası’nda yapılan inşaat Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tutanak tutularak durduruldu.

Burgazadası'ndaki inşaata CHP'nin Burgazadalı meclis üyesi neden sessiz kaldı!

Burgazadası’nda 6 numara olarak bilinen İndos Halk Plajına, Adalar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Haluk Derman tarafından yapılan ve bir ara mühürlenen, sözde tadilat ve güçlendirme adı altında yapılan inşaattan çıkan inşaat atıklarının ve molozların sahile dökülmesi, kayaların iş makinasıyla oyulması Burgazadalı sakinlerinin sert tepkisine neden olurken Adalar Belediyesinin Burgazadalı CHP’li Meclis Üyesi Fatma Bucak’ın olaya sessiz kalması tepkilere neden oldu.

Adalar Belediyesinin CHP’li Meclis Üyesi Fatma Bucak, Burgazadası’nda bir restoran işletiyor. Gündemdeki inşaatı yapan da CHP’li Meclis Üyesi Haluk Derman. Haluk Derman’ın her gün bu restoranda yemek yediği belirtiliyor. Her gün beraber yemek yediğiniz bir ortamda Türkiye’nin gündemine oturan bir konuyu Adalar Belediyesinin CHP’li Burgazadası Meclis Üyesi Fatma Bucak’ın duymaması imkansız.

Belediye meclis üyeleri; denetim komisyonunda, encümende ve başkanlık divanında görev alabilirler. Denetim yetkilerim kullanma adına meclis başkanlığına yazılı veya sözlü önerge verebilme durumları varken Türkiye’nin gündemine oturmuş bir olayla ilgili Fatma Bucak’ın sessiz kalması dikkat çekiyor.

Adalar Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Bucak

1- Türkiye’nin gündemine oturmuş Burgazadası’ndaki tutanak tutulan inşaat için neden sesiz kaldınız?

2- ‘Ben bu inşaattan para almadım’ diyormuşsunuz, bu doğru mudur? Bu lafın çıkma sebebi sizce ne olabilir?

3- Burgazadası Belediye Meclis Üyesi olarak mahallenizdeki illegal oluşumların karşısında durmak, bunları engellemek, meclise taşımak sizin göreviniz değil mi?

4- Konuyu meclise taşıyacak mısınız?

5- Aynı gurubun üyesi (CHP) olarak daha önce bu konuları restorantınızda inşaatı yapan meclis üyesi Haluk Derman ile konuştunuz mu? Bir istişarede bulundunuz mu?

6- Konuştuysanız onun için mi sessiz kaldınız?

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Takipçi dedi ki:

    Fatma hanım 6 numarada sezlong açanların sezlonglerını tekmeliyordu hanım ağadı ne oldu ? Bunların gücü garibana yeter .!

  2. andrea dorya 2 dedi ki:

    O artık Fatoş!