Burgazadası’ndan içler acısı görüntüler! Adaları ne hale getirdiler!

Burgazadası’ndan içler acısı görüntüler! Adaları ne hale getirdiler!
Yayınlama: 07.11.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Burgazadası’nda günlerdir bekleyen çöpler pis kokulara sebep oluyor. Bugazadası’ndaki bu görüntüler pes dedirttirdi.

Burgazadası’ndan içler acısı görüntüler! Adaları ne hale getirdiler!

Adalar’da Belediyesinin toplamadığı çöplere tepkiler her geçen gün artıyor. Burgazadası’ndan gazetemize gönderilen çöp görüntüleri ise içler acısı. Hurda bir aracın içine ve yanına doldurulan ve günlerdir burada bekleyen çöpler yağmurun etkisiyle etrafa pis kokular yayıyor.

Adalar’da kaldırılmayan çöpler, çöp arabasının haznesinden yola akan sular, pis kokular, çocuk parklarındaki pislikler, sağlığı tehdit eden atıkların önüne geçilemiyor. Adalılar ise toplanmayan çöplerden ve ilçede kronikleşen sorumlusu olarak Belediye yönetiminin çalışmaması nedeniyle olduğunu belirtti. Tepkilerini dile getiren Adalılar, İstanbul’un en nadide ilçelerinden biri olan Adalar’ın bu durumu hak etmediğini çalışan ve hizmet üreten bir belediye yönetimi istediklerini ifade etti.

Çıkarma gemileri çalışmıyor

Zaten çöp toplamada sınıfta kalan beceriksiz Adalar Belediyesi yönetimine İBB’nin yaptığı yardımlarında artık bir çözüm olmadığı anlaşılıyor. İBB’nin “çöpünüzü ben toplarım” lafı da bu görüntülerden doğru olmadığı ortaya çıktı. Adalar’da belediyenin çıkarma gemilerinin 2 ay daha çalışmayacağı düşünülürse bu görüntülere daha çok maruz kalacağız. Tabi hemen “çalıştığı zamanlarda ne oldu? Ada çöpten geçilmedi” diyeceksiniz, doğru söze ne denir?

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.