Burgazdası’na deniz manzaralı tuvalet

Burgazdası’na deniz manzaralı tuvalet
Yayınlama: 09.12.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Burgazadası’nda bir zamanlar konserlerin verildiği alana İBB seyyar tuvalet koydu. Kaşıkadası manzaralı tuvalete Burgazadalılar tepki gösterdi.

Burgazdası’na deniz manzaralı tuvalet

Burgazadalılar bugün güne iş makinası sesiyle uyandılar. Adaya getirilen seyyar tuvalet adanın en güzel yerlerinden biri olan sahile sıfır, bir zamanlar konserlerin verildiği yere koyuldu. Denize bu kadar yakın koyulmasının amacı ne? Pisliği denize mi dökeceksin?

Doğal olarak itiraz sesleri gecikmedi.

Adalarımızın tuvalet sorunu bilinen bir gerçek. Günübirlikçilerle nüfusun arttığı Adalar’da bilhassa yaz aylarında çok büyük bir sorun haline geliyor tuvalet eksikliği. Ancak bu tuvaletlerin vatandaşların yoğun olduğu, oturarak denizi seyrettiği, gezerek tur attığı yerlere yapılması doğru değil. Adalıların görüşü alınarak uygun bir yer bulunması en doğrusu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerin tuvalet sorununu çözmek için yaptığı bu girişim doğru ancak İBB’nin yer konusunu daha akılcıl bir çözüm üreterek aşması gerekiyor. Buda Burgazadalılara sorularak yapılmalı. Burgazadası için seyyar tuvaletin en uygun olacağı yer spor kulübüne giderken sağ taraftaki eski tuvaletin yanı gibi duruyor. Burgazadalılardan gelen talep bu yönde…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.