Büyükada’da çiçek ekimine başlanırken Burgazadası’nda işaretleme sürüyor

Büyükada’da çiçek ekimine başlanırken Burgazadası’nda işaretleme sürüyor
Yayınlama: 18.07.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:27
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maltepe Belediyesi ve Adalar Belediyesi Büyükada’da çiçek ekimine başladı.

Adalar Belediyesi,İBB ve Maltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nde çalışan ekipler, İBB’den gelen 1 tır dolusu çiçeği Adalar’da ekimine başladı. İlk olarak Büyükada’da başlayan uygulamada bazı yeşil alan ile park ve bahçelere çiçekler ekildi.

Bahar ayının gelmesi ile Adalar’da bulunan yeşil alan ile park ve bahçelere rengârenk çiçekler ekimine başlandı.  Park ve yeşil alanların bakımının yanı sıra çiçek ekimine de başlayan ekipler, yaptıkları çalışmaları ile takdir kazanıyorlar.

Burgazadası’nda işaretleme çalışmaları devam ediyor.

İBB ve Adalar Belediyesi’ne bağlı ekipler Burgazadası’nda trafik uyarı levhalarının yerleştirme işlemine son hız devam ediyorlar.

Adalar İlçesi’nde trafiği rahatlatmak için caddelere uyarı levhaları yerleştirme işlemi devam ediyor. Ekipler bugün Burgazadası’nda çalışmalara devam etti. Büyükada ve Heybeliada daha önce bitirilmişti. Burgazadası’ndan sonra Kınalıada’da işaretleme çalışmaları devam edecek.

Kayıp çocuk bulundu

Adaya günübirlikçi olarak eğlenmeye gelen ailenin kaybolan çocuğu zabıta tarafından bulunarak ailesine teslim edildi. Çocuğuna kavuşan annenin mutluluğu dikkat çekti. Heybeliada’da da izinsiz kurulan işporta tezgahları ilgililerine kaldırtıldı.

Not: Yukarıdaki resmin üzerini tıklayarak foto galerideki resimleri inceleyebilirsiniz

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.