Büyükada’da hoş olmayan görüntüler

Büyükada’da hoş olmayan görüntüler
Yayınlama: 02.08.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:27
A+
A-

Büyükada’dan WhatsApp ihbar hattımıza gönderilen resimlerde hoş olmayan görüntüler var.

Büyükada WhatsApp İhbar Hattı/ Büyükada’dan bu sabah saatlerinde WhatsApp ihbar Hattımıza gönderilen resimlerde temizlik araçlarının çöpleri tam almadığı görülüyor. Yol süpürge aracının hemen arkasından çekilen resimlerde süpürge aracının yere su attığı ancak yere düşen yaprakları almadan teğet geçtiği görülüyor. Buna benzer görüntülerinin de diğer sokaklarda da yaşandığı gelen bilgiler arasında. Resimleri gönderen duyarlı adalı hemşehrimiz notunda, “Seferberlik başlatmak lazım Adalar’ı temizlemek için” dedi.

Büyükada’da her gün Yılmaztürk Caddesi’nde su satan çocukların yanıbaşındaki çöp konteynerlerini kullanmayıp plastik pet şişeleri yollara atmasına anlam veremeyen duyarlı adalılar, yerlere atılan bu çöplerin hoş bir görüntü vermediklerinin altını çiziyorlar.

Büyükada Maden Mahallesi’nde yapılan yeni karakol binasının önünde günlerdir aynı çöp birikintisi durduğunu belirten duyarlı adalılar, bu görüntülerin adamıza yakışmadığını belirttiler

Akülü araçların kaza yapma olayı da devam ediyor. Dün akşam yaralanmalı kaza sonrası bu sabah da bir kaza meydana geldi. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.