Büyükada’da İSKİ ve Adalar Belediyesi’nin yapamadığını İtfaiye yaptı

Yayınlama: 15.08.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Bugün sabah saatlerinde kuvvetli yağış hayatı felç etti. Büyükada’da ise Çınar Caddesi girişinde bir mazgal tıkalı olduğu için aşırı yağıştan taştı. Adada belediye diye bir kurum olmadığı için olaya İSKİ müdahale etti ancak İSKİ’nin de elindeki üç pompasının çalışmaması üzerine olay yerine Büyükada İtfaiyesi geldi. İtfaiye pompalarla suyu boşaltarak sorunu çözdü.

Bir belediye düşünün elinde bir pompa yok. Bu gibi sorunlara müdahale edemiyor. Başkanı kim bilir nerede içiyor! Bir İSKİ düşünün elindeki üç pompada çalışmıyor. Şahit olduğumuz bu olay Adaların bu gibi durumlara ne kadar hazır olduğunu bize gösteriyor. Sadece bir yer, ilerleyen saatlerde daha kuvvetli yağmur geliyor. Bakalım neler olacak.

Her konuda tivit atan Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve hizmet hariç her türlü işle uğraşan yardımcısı Engin Çelik’in sessizliğe bürünmesi ise dikkat çekti. Adalar’daki mazgalların temizlenmediği için bu sorunların devamlı çıktığının altı çizildi. Rant ve şov belediyeciliği Adaları kaderine mahkûm etti

Şehir hatları vapurunun çatısından su akıyor

Hatırlanacağı üzere Haliç Tersanesi’nde yenilenen 70 yaşındaki Paşabahçe vapuru dün ilk seferine CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle çıktı. Kılıçdaroğlu en büyük teşekkürü Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş’a ederek vapurun dümenine geçti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise gemiyi, seyir emniyeti ve yolcu güvenliğini temel alarak, orijinalliğini de koruyarak yeniden sefere çıkacak hale getirdik” ifadesini kullandı. İyi de aynı hassasiyet neden çalışan vapurlarda göstermiyorsun. Vapurun adı Ahmet H. Yıldırım. Bostancı-Büyükada seferini yapıyor ve çatısından su akıyor. Yağmura önlem için de çöp kovasından yararlanılmış!

Büyükada’da İSKİ ve Adalar Belediyesi’nin yapamadığını İtfaiye yaptı

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.