Büyükada, 20-22 Mart tarihleri arasında kadın girişimcilerin el emeği ürünlerinin sergileneceği anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Büyükada, 20-22 Mart tarihleri arasında kadın girişimcilerin el emeği ürünlerinin sergileneceği anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Hanımeli Girişimci Kadınlar Kooperatifi tarafından düzenlenen “Hanımeli Festivali”, bayram süresince ziyaretçilerini ağırlayacak.
El Emeği ve Doğa Bir Arada
Kadın emeğini desteklemek ve yerel üretimi canlandırmak amacıyla düzenlenen festivalde; el yapımı özel ürünler ve özgün hediyelikler görücüye çıkacak. Doğayla iç içe, samimi bir atmosferde gerçekleşecek olan etkinlikte, misafirlere ücretsiz çay ve kahve ikramı da yapılacak.
Adres: Mehmetçik Sokak
Büyükada Anadolu Kulübü’nün paraleli olan Mehmetçik Sokak No:1 adresinde gerçekleşecek festival, sabah saat 11.00’de kapılarını açacak ve akşam 20.00’ye kadar devam edecek. Bayram tatilini Büyükada’nın eşsiz atmosferinde geçirmek ve kadın üreticilere destek olmak isteyen tüm sanatseverler festivale davetli.

Subscribe to get the latest posts sent to your email.