Büyükada’daki kaçak kreşte kaçak faaliyetler/ WhatsApp ihbar hattı

Büyükada’daki kaçak kreşte kaçak faaliyetler/ WhatsApp ihbar hattı
Yayınlama: 17.01.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:38
A+
A-

WhatsApp ihbar hattı/Büyükada- Büyükada’daki kreş ile ilgili gönderdiğim resimler ile ilgili bazı sorularım olacak. Öncelikle bir bağış bu kadar kötü idare edilir. Suç üstüne suç işlenir.Yangın merdiveni olmayan bu kreşin bildiğim kadarıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na başvurusu bile yok. Belediyenin kamuoyuna bir açıklama yaparak adalıları bilgilendirmesi lazım.

Büyükada'daki kaçak kreşte kaçak faaliyetler/ WhatsApp ihbar hattı

İstanbul Valiliği’nden mühürleme çıkmasına rağmen kreşte kaçak olarak çalışılıyor. Her tarafı örtmüşler içeride yangın merdiveni vs. yapmaya çalışıyorlar. Tamam yap ve kreşi aç ama bu yerin  kuruldan izni var mı? 1/ 1000 lik plan olmadan uygulama yapılamaz. Eski eser KUDEB izni var mı? Savcılığa suç duyurusu var mı? Orjinal projede yangın merdiveni çizmemişler. Yani önce proje revizyonu yapmaları gerekiyor. Düzeltirken bari kanunlara uyun.

Büyükada'daki kaçak kreşte kaçak faaliyetler/ WhatsApp ihbar hattı
Yangın merdiveni  yapıyorlar kaçak çalışıyorlar. İstanbul Valiliği Belediyeye mühürleyin demesine rağmen yer mühürlenmedi. Suç işleniyor. Sonra kağıt üstünde mühürlenmiş gösterecekler o durumda da mühür fekki var. Şimdiye kadar milli eğitime başvuruları yok. Ayrıca velilerden üç aylık pesin para almışlar. Neye istinaden toplamışlar bu parayı? Kaymakamla yapılan bir protokol varmış herhalde ona güvendiler. Yukarıda da dediğim gibi belediyenin bir açıklama yaparak bu iddialara cevap verip kamuoyunu aydınlatması gerekiyor. Suç, suç ile düzeltilmez. Vicdanların rahatlatılması lazım. Allah korusun açıldıktan sonra talihsiz bir olay olursa kimse hesabını veremez. Yakın örneği var. Adana’daki yangın. Onlarca çocuğumuz öldü.

İHBARLARINIZI WHATSAPP İHBAR HATTINA BİLDİRİN

Sevgili Ada Gazetesi okurları, Adalar ile ilgili haber değeri taşıyan önemli bir olaya tanık olduğunuza inanıyorsanız çektiğiniz fotoğraf veya görüntüleri yukarıdaki haberi gönderen duyarlı vatandaşımız gibi Ada Gazetesi WhatsApp İhbar Hattı’na anında bildirebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.