Büyükada’daki saldırının detayları ortaya çıktı. Meğer kaçak inşaattan belediyenin haberi varmış?

Yayınlama: 14.06.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Adalar Belediyesi’nde yaşanan yolsuzluklarla ilgili Facebook hesabından paylaşımlar yapan Serkan Güngör, Büyükada’da görüntülemek için gittiği kaçak inşaatı yapanlar tarafından saldırıya uğradı. Kaçak inşaat çalışmalarının yapıldığı bina, CHP Adalar İlçe Başkanlığının ve Adalar İlçe Başkanı A. Ercan Akpolat’ın sekreteri Gözde isimli kadın şahsa ait

Büyükada’daki saldırının detayları ortaya çıktı. Meğer kaçak inşaattan belediyenin haberi varmış
Saldırının yapıldığı kaçak inşaat

CHP Adalar ilçe sekreterinin binasıymış

Kaçak çalışmaların yapıldığı yer CHP Adalar İlçe Başkanlığı ve İlçe Başkanı Ercan Akpolat’ın sekreterliğini yapan Gözde isimli kadın şahsa ait. İşin tuhaf tarafı Adalar Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Delikanlı ve İmar Müdürü Hüseyin Yılmaz’ın kaçak inşai çalışmalarından haberi olması ama hiçbir işlem yapmaması. İşin içinde Adalar Belediyesi Başkanı Erdem Gül’ün, yardımcısı Engin Çelik’in ve Adalar CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat’ta var. Anlayacağınız 3 E’ler iş başında…

Geriye dönük patates (Sahte) mühür yapmaya kalkmışlar

Bir yerde kaçak inşaat çalışmaları var, Adalar Belediyesi İmar Müdürü ve Zabıta Müdürü olay olmadan kısa bir süre önce inşaatın önünden geçiyor, kaçak çalışmaları görüyor ama hiçbir işlem yapmıyor. Müdahale etseler bu hain saldırı gerçekleşmeyecek. Bırakın müdahale etmeyi bir de olay olduktan sonra olayın üstünü kapatmak için patates mühür (Sahte) ile inşaatı mühürlemeye kalkıyorlar. Polis olaya el koyduğu, OLAY YERİ yaptığı  için yapamıyorlar. Patates mühür (Sahte) olmayınca bugün yapı tadil tutanağı tutmak konusunda anlaşıyorlar.

Bugün kaçak binaya yapı tadil tutanağı tutacaklar

Adalar Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Delikanlı ve İmar Müdürü Hüseyin Yılmaz’ın kaçak inşaat çalışmalarını bilmesi ama hiçbir işlem yapmaması bu hain saldırının olmasında en önemli etken. Saldırının olmadan kısa bir süre önce kaçak inşaat çalışmalarının yapıldığı binanın önünden geçen İmar Müdürü ve zabıta Müdürü kaçak inşaat çalışmalarına müdahale edip zabıtayı olay yerine gönderse bu saldırı gerçekleşmeyecek.

Haber kaynaklarımızdan aldığımız bilgiye göre, saldırı yapıldıktan sonra panikleyen İmar Müdürü ve Zabıta Müdürü çareyi geriye dönük patates mühür yapmakta bulmuş. Ama polis olay yeri yaptığı için bu fikirden mecburen vazgeçmişler. Patates mührü yapamayan İmar Müdürü Hüseyin Yılmaz ve Zabıta Müdürü Mustafa Delikanlı bugün inşaata yapı tadil tutanağı tutturacak. İşi kitabına uydurmaya çalışacaklar.

Bakalım ne olacak?

Saldırıya uğrayan Güngör ise, “Burada kaçak kat çıkılıyordu. Müstakil bir yer 2 katlıya çevriliyordu. Eski halinin fotoğrafları mevcuttu. Yeni halinin ne halde olduğunun görülmesi için fotoğraf çekmem gerekiyordu. Gazeteci olduğumu söyleyerek sadece bir fotoğraf almak için oraya gittiğimde orada çalışan inşaattakiler bir anda etrafıma toplanarak saldırmaya başladılar. İlk olarak kafama inşaat küreğiyle vuruldu. Sonra duvarlara sıva yapılan mala ile kafama şiddetli darbeler, tekmeler ve yumruklarla birlikte vurdular. Orada bir baygınlık geçirdim.” dedi.

Şükrü ABANOZ

Büyükada’daki saldırının detayları ortaya çıktı. Meğer kaçak inşaattan belediyenin haberi varmış

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. andrea dorya2 dedi ki:

    İlçe başkanı patates, belediye başkanı patates, yardımcısı patates, chp patates. Patatesin kilosu almış başını gitmiş. Öyle görünüyor ki seçmen bu patatesleri fena yiyecek seçimlerde.