CHP’li Mehmet Sevigen, MİT tırları, Erdem Gül, Enis Berberoğlu, Can Dündar, Adalet Yürüyüşü!

CHP’li Mehmet Sevigen, MİT tırları, Erdem Gül, Enis Berberoğlu, Can Dündar, Adalet Yürüyüşü!
Yayınlama: 07.06.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

CHP Eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen’den bomba ‘MİT TIR’ları’ iddiası geldi. Mehmet Sevigen, “Enis Berberoğlu’na verilen belgeyi kim verdi? 

CHP'li Mehmet Sevigen, MİT tırları, Erdem Gül, Enis Berberoğlu, Can Dündar, Adalet Yürüyüşü!

CHP Eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen’den bomba ‘MİT TIR’ları’ iddiası geldi. Mehmet Sevigen, “Enis Berberoğlu’na verilen belgeyi kim verdi? Kemal Bey götürüp o belgeyi verdi. Enis Berberoğlu hapishanede konuşacak diye Kemal Bey o yürüyüşü Enis Berberoğlu konuşmasın diye yaptı. O belge, MİT Tırları belgesiydi. MİT Tırları belgelerini Enis Berberoğlu’na yayınlasın diye Kılıçdaroğlu verdi” dedi. Eski CHP’li Sevigen, sosyal medya hesabı Twitter’dan yeni bir açıklama yaparak, “Sözlerimin arkasındayım. Dün gece söylediklerim; partimizin her katında, her köşesinde, her odasında konuşulan gerçeklerdir. Açıklama yapması gereken Enis Berberoğlu değil, Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Hodri Meydan!” dedi..

CHP'li Mehmet Sevigen, MİT tırları, Erdem Gül, Enis Berberoğlu, Can Dündar, Adalet Yürüyüşü!

“KILIÇDAROĞLU O YÜRÜYÜŞÜ ENİS BERBEROĞLU KONUŞMASIN DİYE YAPTI”

CHP Eski İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, bir özel televizyon programında açıklamada bulundu.
Sabah’tan Tolga Özlü’nün habrine göre Mehmet Sevigen, “(Adana’daki MİT tırları belgelerini) Enis Berberoğlu’na kim verdi? Kemal Bey götürdü o belgeyi verdi… Kemal Bey, o yürüyüşü Enis Berberoğlu hapishanede konuşmasın diye yaptı. Bülent Tezcan’a vermişti… Bülent Tezcan da götürmüş (Enis Berberoğlu’na) vermiş. Bunu bilmeyen yok ki… Ama nereden, nasıl aldınız… Bir insan kendi ülkesini şikayet eder mi?..” diye sordu..

Burada bizi ilgilendiren durum Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün durumu. Belgeleri Enis Berberoğlu’na Kemal Kılıçdaroğlu’na vermiş ise, Enis Berberoğlu’da Can Dündar’a verdi iddiası doğru ise, Kemal Kılıçdaroğlu Enis Berberoğlu konuşmasın diye Hak, Hukuk, Adalet diye yürüdüyse, Can Dündar firari olduğuna göre o dönem Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi olan Erdem Gül’ü nereye koyacağız? Öyle ya, Can Dündar firari aynı gazetede konuya baştan sonra hakim olan her evresinden haberdar olan gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül elini kolunu sallayıp dolaşıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu Enis Berberoğlu konuşmasın diye Ankara’dan İstanbul’a Hak, Hukuk, Adalet yürüyüşü yaptıysa, Erdem Gül’de konuşmasın diye Adalar Belediye Başkanlığı verilmiş desek kimsenin bir itirazı olmaz sanırım!

Sonuç: Adalar 5 yıl daha kaybetti…

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Andrea dorya dedi ki:

    Turpun büyüğü heybede. Asıl soru arkadan gelecek. Dosyayı Kılıçdaroğlu’ na kim verdi?