Cumhuriyet Savcısı elleri ayakları bağlı bir şekilde Sivriada’ya atıldı!

Cumhuriyet Savcısı elleri ayakları bağlı bir şekilde Sivriada’ya atıldı!
Yayınlama: 13.05.2024
Düzenleme: 13.05.2024 15:47
A+
A-

Cumhuriyet Savcısını elleri ayakları bağlı şekilde Sivriada’ya atıp ölüme terk ettiler. Şok görüntüler ekrana yansıdı.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi, nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Sivriada’da çekilen bölümler ise izleyicileri ekrana kilitledi.

Savcı Ilgaz, ölümünün nasıl olmasını istediğini soran ve cevap isteyen katil ile burun burunadır; adeta kendi ölümünün gözlerinin içine bakmaktadır. Sevdiklerinin yanında olmadığı bir dünyada her yanıt büyük bir manasızlık taşımaktadır. Seçimi onu hiç beklenmedik, sonu meçhul, herkesten uzak bir yolculuğa çıkaracaktır.

Senaryo gereği Cumhuriyet Savcısı rolünü oynayan Kaan Urgancıoğlu elleri ve ayakları bağlı bir şekilde Sivriada’ya ölüme terk edildi. Savcı Ilgaz’ın kaderinin ne olacağı önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

Cumhuriyet Savcısı elleri ayakları bağlı bir şekilde Sivriada'ya atıldı! Cumhuriyet Savcısı elleri ayakları bağlı bir şekilde Sivriada'ya atıldı! Cumhuriyet Savcısı elleri ayakları bağlı bir şekilde Sivriada'ya atıldı! Cumhuriyet Savcısı elleri ayakları bağlı bir şekilde Sivriada'ya atıldı! Cumhuriyet Savcısı elleri ayakları bağlı bir şekilde Sivriada'ya atıldı! Cumhuriyet Savcısı elleri ayakları bağlı bir şekilde Sivriada'ya atıldı!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.