Denizden başkan mı, verici mi, ruhsat mı, yoksa sünger mi çıkar görelim?

Denizden başkan mı, verici mi, ruhsat mı, yoksa sünger mi çıkar görelim?
Yayınlama: 11.06.2024
Düzenleme: 11.06.2024 17:40
A+
A-

Heybeliada Ayyıldız Caddesi üzerinde bir firmanın ‘telefon internet hattı deplasesi’ adı altında kurmak istediği ve Adalar Belediyesi’nin ruhsat için bir memuruna imzattığı baz istasyonu, Heybeliadalıların tepkisi nedeniyle durduruldu.

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, izin verilmiş kazıyı iptal etmiş, önce ruhsat için parayı yatırttırmış, halk olayın katakulli olduğunu anlayınca kurulmak istenen baz istasyonuna itiraz edip, sıkıştırınca kazıyı durdurmuş.

‘telefon internet hattı deplasesi’ adı altında buraya bir baz istasyonu kurulacağını belediye başkanı ve yetkilileri bilmiyor mu? Elbette biliyor. Halkı nasıl kandırırız, tepkilerden nasıl kurtuluruz da baz istasyonunu kurup para alırız zihniyeti. Bu baz istasyonu ana caddede insanların yoğun olduğu, denize girdiği yerde kurulmuş, kurulmamış umurlarında değil.

İşin öteki boyutuna gelirsek, parasını alıp iznini verdiğin kazıyı iptal eden başkan, fotoğrafın arkasındaki, kıyıdaki şezlong ve şemsiyeleri neden görmez?

Evet doğru, oradan para kesemiyor çünkü! Milli Emlak alanına giriyor

Olmadı Sayın başkan ama Milli Emlağın kıyısına plaj ruhsatı veriyorsun, hadi sen vermedin Erdem Gül verdi kazıyı iptal ettiğin gibi plaj ruhsatlarını da iptal etsene neden duruyorsun? Çevre Bakanlığı mı gelecek senin ruhsatlarını iptal edecek?

Hani heryerde sarf ettiğin kıyılar halkındır lafın. Madam Marta Koyu’nda denizden çıkıp şov yapmaya benzemez bu. Kıyılardaki illegal oluşuma farkındalık yaratmak için bir şarkıcıya 500 BİN TL verip getirip konser verdirttiğin etkililiğe benzemez. Parasını aldığın hukuksuz işgallerin ruhsatını iptal ette denizden başkan mı, verici mi, ruhsat mı, yoksa sünger mi çıkar görelim?

Denizden başkan mı, verici mi, ruhsat mı, yoksa sünger mi çıkar görelim?
Denizden başkan mı, verici mi, ruhsat mı, yoksa sünger mi çıkar görelim?

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.