DSP İlçe Başkanı’ndan belediye ve başkan yardımcısına şehit tepkisi!

DSP İlçe Başkanı’ndan belediye ve başkan yardımcısına şehit tepkisi!
Yayınlama: 15.02.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

Demokratik Sol Parti (DSP) Adalar İlçe Başkanı Murat Pekin, 13 vatandaşımızın Terör örgütü PKK tarafından haince katledilmesine sessiz kalan Adalar Belediyesi ve başkan yardımcısını sert bir dille eleştirdi.

DSP İlçe Başkanı'ndan belediye ve başkan yardımcısına şehit tepkisi!

Terör örgütü PKK’nın sözde üs bölgesi Gara’ya 10 Şubat’ta başlatılan harekat sona erdi. Harekatta 53 terörist etkisiz hale getirilirken, bir mağarada tutulan 13 asker, polis ve sivil ise hain terör örgütü tarafından öldürüldü. Terör örgütüne lanet yağarken, Adalar Belediyesinin ve Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in şehitlerimiz hakkında en ufak bir taziye mesajı yayınlamaması Adalıların tepkisine neden oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DSP İlçe Başkanı Murat Pekin, Adalar Belediyesi ve Adalar Belediyesi Başkan yardımcısı Engin Çelik’i eleştirdi.

Pekin: “Terör örgütü tarafından esir tutulan 13 vatandaşımız, TSK’nın kurtarma operasyonu başlayınca örgüt tarafından alçakça infaz ediliyor. Aynı anda operasyona katılan TSK mensuplarından da şehit haberleri geliyor. Pazar günü kahreden haber ülkeyi sarsıyor. Bir günden fazla zaman geçti; Hem komşu ilçe hem de CHP’li belediyeler olması sebebiyle Kartal, Maltepe belediyelerinin Facebook sayfalarına baktım, sayın başkanlar belediye sayfasında bu olay ile ilgili üzüntü açıklamalarını anında yapmışlar. Gelelim Adalar ilçesine, Sayın CHP İlçe Başkanı kendi kişisel Facebook sayfasında bu olay ile ilgili derin üzüntü duyduğu açıklamayı yayınlamış. Gelelim Adalar Belediyesinin yayın organlarına, belediyenin ne Facebook sayfasında ne de resmi hesabında bu konuda tek satır yok. Hemen her konuda Facebook sayfasında açıklama yapan belediye, bu konuda suspus. Aynı şekilde tüm siyasi geleceğini belediye başkanının yancılığına bağlamış belediye başkan yardımcısı da hemen her konuda paylaşım yaptığı Facebook sayfasında, bu konuda tek satır paylaşmamış. Adalar bunu haketmiyor. Artık kimin ne olduğu alenen tescillenmiş durumda. Bu vesileyle bu operasyonda şehit olan tüm vatandaşlarımıza Tanrı’dan rahmet dilerim.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.