DSP’nin Adalar Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıyalım

DSP’nin Adalar Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıyalım
Yayınlama: 27.02.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:29
A+
A-

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Meclisi Üyesi adayları açıklandı.    

Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Meclisi Üyesi adaylarının tamamının adalı olması dikkat çekiyor.         

1- MUZAFFER YILDIRIM (AVUKAT)

1967 yılında Büyükada’da doğdu. İlk, orta, lise eğitimini Büyükada ve Heybeliada Hüseyin Rahmi Gürpınar lisesinde tamamlayan Yıldırım 1988 yılında İ.Ü Hukuk fakültesinden mezun oldu. 29 yıldır serbest avukatlık yapan Yıldırım yerli ve yabancı bir çok şirketin hukuk müşavirliğini ve danışmanlığını yapmaktadır.

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Yıldırım iyi derecede ingilizce ve almanca bilmektedir.

2- MÜSLÜM ŞAHİN (İŞLETMECİ)

1956 yılında Büyükada’da doğan Müslüm Şahin orta okulu Büyükada’da okuduktan sonra uzun yıllar Büyükada’da ticaretle uğraşmıştır.

1994-1999, 1999-2004, 2004-2009, 2009-2014 dönemlerinde Adalar Belediye Başkan yardımcılığı, İBB meclis üyeliği, Adalar Belediye Meclis üyeliği görevlerinde bulunan Şahin halen Büyükada’da serbest ticaretle uğraşmaktadır.

3- LATİFE CİRİT SANLISOY (İŞLETMECİ)

1956 yılında Heybeliada’da doğan Sanlısoy, Heybeliada Hüseyin Rahmi Gürpınar lisesinden mezun olduktan sonra uzun yıllar Heybeliada’da işletmecilik yapmıştır.

4- MIGIRDİÇ GÜLEZYAN (DİŞ HEKİMİ)

İstanbul doğumlu olan Gülezyan 1982 yılında İÜ Diş Hekimliği fakültesinden mezun oldu. Diş çene cerrahi uzmanı olan Gülezyan uzun yıllar Surp Agop hastanesinde çalıştı. Halen Göktürk’te mono cerrahi tıp merkezinde çalışan Gülezyan aynı zamanda Diş dostu derneği başkanlığı ve Taksim spor kulubü genel sekreterliğini yapmaktadır.

On yıldır Adalar belediyesi adına gönüllü olarak adalar halkının diş muayenesi ve tedavisini yapan Gülezyan evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede ingilizce bilen Gülezyan yaz aylarında Kınalıada’da ikamet etmektedir.

5- NİHAT ASLAN (AVUKAT)

1966 yılında Tekirdağ’da dünyaya gelen Nihat Aslan ilkokulu Burgazada’da, ortaokul ve liseyi Heybeliada Hüseyin Rahmi Gürpınar lisesinde tamamladı.

İÜ Hukuk fakültesi mezunu olan ve halen serbest avukatlık yapan Nihat Aslan evli ve bir çocuk babasıdır.

6- RIDVAN ÇINAR (BANKACI-İŞLETMECİ)

1985 yılında Heybeliada’da doğan Çınar ilk, orta ve liseyi Heybeliada’da okudu.

Kocaeli Üniversitesi Bankacılık bölümünden mezun olduktan sonra ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi işletme bölümünden mezun oldu.

Heybeliada’da üçüncü kuşak olarak ticaretle uğraşan çınar sokak hayvanları yararına çalışmalar yapmakta ve çeşitli projeler üretmektedir.

7- ZUHAL YÜKSE (BANKACI-İŞLETMECİ)

1982 yılında İstanbul’da doğan Yüksel Kadıköy Anadolu Ticaret Meslek lisesi Bankacılık bölümünden mezun olduktan sonra Newport Üniversitesi işletme bölümünü bitirdi.

Denizbank ve Garanti bankasında 12 yıllık bankacılık geçmişi olan Yüksel evli ve üç çocuk annesidir.

İngilizce bilen Yüksel şu anda Büyükada’da eşiyle birlikte işletmecilik yapmaktadır.

 8- ANIL GÜLER ADA (ŞİRKET SATIŞ SORUMLUSU)

1990 Malatya doğumlu olan Anıl Güler ilk ve orta okulu Büyükada’da tamamladıktan sonra Nuri Cıngıllıoğlu süper lisesinden mezun oldu. Şu anda Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde öğrencidir. Yaz-Kış Büyükada’da ikamet eden Güler iki yıl Adalar sporda futbol oynamıştır.

Hali hazırda Dentsply Sirona şirketinde implant satış sorumlusu olarak çalışmaktadır.

  9- ÖZGÜR ÇELİK (MUHASEBE -İŞLETME)

1980 Büyükada doğumlu olan Çelik ilkokulu Büyükada’da okuduktan sonra ortaokul ve liseyi Bostancı Hayrullah Kefoğlu lisesinde tamamladı.

Kocaeli Üniversitesi ön lisans muhasebe bölümünü tamamlayan Özgür Çelik daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi işletme bölümünden mezun oldu.

2007-2015 yılları arasında Anadolu Efes Pilsen’de yöneticilik yapan Çelik ayrıca yüzme öğretmenidir. 2015 yılından bu yana Büyükada’da restaurant işetmeciiği yapmaktadır.

    10- GÖZDE ERDOĞAN (MEKATRONİK MÜHENDİSİ)

1990 yılında Burgazada’da doğan Gözde Erdoğan Heybeliada Hüseyin Rahmi Gürpınar lisesinden sonra Okan Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Güneş takip ve kontrol sistemi-lego robotics-Okan otonom araç projelerinde çalışan Gözde Erdoğan iyi derecede ingilizce bilmektedir.

AVNİ KURTULDU (Kontenjan) (ECZACI)

1958 yılında İstanbul Kasımpaşa’da dünyaya gelen Kurtuldu ilkokulu Kaptanpaşa ilkokulunda, ortaokulu Pirireis ortaokulunda, liseyi Kasımpaşa lisesinde tamamladıktan sonra 1980 yılında İÜ Eczacılık Fakültesinden mezun oldu.

29 yıldır Büyükada Merkez Eczanesinin sahip ve mesul müdürü olan Kurtuldu İstanbul Eczacı Odası Genel Sekreterliği, DSP Beyoğlu ilçe başkanlığı, CHP Adalar ilçe başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

20 yıldır amatör tiyatro topluluğu oyunculuğu ve yönetmen yardımcılığı yapmakta olan Kurtuldu evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.