Engin Çelik:”En iyi kadın ÖLÜ kadındır”

Engin Çelik:”En iyi kadın ÖLÜ kadındır”
Yayınlama: 08.03.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde her kesimden ‘kadına şiddete son’ çağrıları gelirken, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in bir toplantıda sarf ettiği ‘en iyi kadın ölü kadındır’ sözü akıllara geldi.

Engin ÇelikEn iyi kadın ÖLÜ kadındır

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde her kesimden kadına destek çağrıları gelirken kadınların ise, “Bizim bu günümüzü kutlamayın, bize çiçekler böcekler almayın sadece bizi bu yaşamdan koparmayın, canımızı yakmayın” dediğini duyar gibiyiz.

Kadınların bu düşüncesine ise Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik kökten çözüm bulmuş! Çelik’e göre en iyi kadın ölü kadın. Bu düşüncedeki bir zihniyet bugün İBB’yi ziyaret ederek kadınların gününü kutlamış!

Evet yanlış duymadınız… Belediye başkan yardımcısı bu lafı sarf etmiş. Çelik’in bu lafının CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kulağına gittiği, Kaftancıoğlu’nun bir toplantıda karşılaştığı Başkan Yardımcısı Engin Çelik’e ‘böyle bir laf ettin mi?’ diye sorduğu, Çelik’in ise hiç suratı kızarmadan “Evet ettim. Evde eşime de aynı lafı ediyorum” dediği, Kaftancıoğlu’nun tepki göstermesi üzerine Çelik’in çareyi 180 derece dönüş yaparak “şaka yapıyorum” demekte bulduğu gelen bilgiler arasında…

Aynı başkan yardımcısı, Adalar Belediyesi’nde CHP’nin kadın meclis üyesi Fatma Bucak’ın, “sizin için çok kibirli diyorlar” sözüne kadın meclis üyesi Fatma Bucak’ın suratına “onu diyenin a….. a……. s……” diye cevap vermesi, bugün de kalkıp Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için yanına Belediye Başkanı Erdem Gül’ü alarak İBB’ye gitmesi ve bu gibi zihniyetin toplumda dolaşıyor olması, kadınların sorunlarının kolay kolay bitmeyeceğini gösteriyor.

Bu vesileyle geleceğimizi yetiştiren ve şekillendiren, toplum hayatında erkeklerden çok daha zor şartlarda çalışmak zorunda bırakılan kadınlarımızın bu özel gününü kutluyoruz…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 7 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.