Erbakan Vakfı Adalar İlçe Başkanı Narman “Erbakan Vakfı güçlü bir vakıf”

Erbakan Vakfı Adalar İlçe Başkanı Narman “Erbakan Vakfı güçlü bir vakıf”
Yayınlama: 08.05.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:32
A+
A-

Erbakan Vakfı Adalar İlçe Başkanı Ozan Narman Refah Partisini Adalar İlçesinde örgütlediklerini belirterek Adalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl için “Allah ondan razı olsun” dedi. Narman Adalar gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. 

Vakfın amacının hem siyonizmle mücadele etmek hem de gençlerin doğru bir şekilde yetiştirilmesini sağlamak, toparlamak olduğunu belirten Narman, Vakfa katıldığında vakıfta pırlanta gibi gençler yetiştiğini  hepsinin bilgili, ahlaklı olduğunu  kendinin de Adaların böyle bir şeye ihtiyacı olduğunu düşündüğünü söyledi.

MÜSLÜMANLARA HAKARET ETTİLER

Geçen sene bazı zorluklar yaşadıklarını belirten Narman, Müslümanlara hakaret edildiğini iddia etti. Narman,  “Kınalıada Platformu diye bir platform var burada, Nurhan Çetinkaya’nın kurduğu. Sahilde namaz kılanların resimlerini yayınladı. Ondan sonra Müslümanlara hakaret etti. Ondan sonra devamlı imamlara hakaret işte Müslümanlara hakaret üstünden böyle prim yapmaya çalışan bir tip. Dedim ki burada da Müslümanların birlik olacağı bir güç olması gerek dedim. Ondan sonra Filistin yürüyüşlerine katılmaya başladım. Filistin yürüyüşlerinde Erbakan Vakfı ile tanıştım. Baktım ki birlik beraberlik var. Böyle normal seçim mitinglerinde insanları götürürler zorla bir de orada yiyecek içecek dağıtılır falan burada tam tersi olduğunu gördüm. Burada insanlar gönüllü gidiyor. Kadınlar cebinde 20 TL varsa 10 TL’siyle simit alıyor diğer insanlara dağıtıyor. Böyle birlik beraberlik var. Yardımlaşma var.  Eziyet çeken insanların yanına koşuyorlar. Kim darda ise onun peşine gidiyorlar. Hoşuma gitti. Benle tanışınca gel seni Adalar ilçe başkanı yapalım dediler. Senin de adadan sıkıntın var madem. Hiç olmazsa Müslümanlarda birlik beraberlik olur” dedi.

ERBAKAN VAKFI GÜÇLÜ BİR VAKIF

Erbakan Vakfının güçlü bir vakıf olduğunun altını çizen Narman, normal vakıflarda 40-50 kişinin olduğunu ama Erbakan Vakfının 400 bin kişi olduğunun altını çizdi. Hemen hemen dünyanın en önemli vakıflarından birisi olduğunu belirten Narman, “Erbakan hocamızın kafa yapısına baktığınız zaman bize doğru bildiğimiz yanlışları öğretti.  Şuan bütün Türkiye’nin yürüyüş sisteminde onun büyük faydası var. Herşeyi bize gösterdi. Doğru bildiğimiz yanlışları bize gösterdi. Örneğin bir çok icadın Müslümanlar tarafından yapıldığını başkalarının isimlerini değiştirdiğini kendilerine mal ettiklerini, bakıyorsunuz ki Erbakan hoca gitmiş Almanya’ya tankların motorlarını yapmış.  Büyük bir zeka, deha.  Oğlu da öyle aynı şekilde büyük zeka, deha.  Bu yoldan gitmekte fayda var. Milli görüş güzel bir görüş, çocukları dindar yetiştirmek güzel bir duygu, hoşuma gitti girdim vakfa ve vakıf başkanı oldum” dedi.

REFAH PARTİSİNİ ADALAR İLÇESİNDE ÖRGÜTLÜYORUZ

Yavaş yavaş toparlanmaya başladıklarını söyleyen Narman, üye kayıtlarının devam ettiğini, refah partisini Adalar ilçesinde örgütlediklerini, büyük bir ihtimalle Temmuz ayında açılışını yapacaklarını ifade etti.

BENDE HER YOLDAN GEÇTİM AMA!..

Adanın sıkıntılarının oluğunun altını çizen Narman, “adada yapacak bir şey yok. Adada gençlerin yapacağı hiçbir şey yok. Ne yapıyorlar? Ya kahvelerde zamanlarını geçiriyorlar ya köşelerde içki içiyorlar. Bende 40 senedir burada yaşıyorum bende burada her yoldan geçtim ama hatayı görüp dönmek güzel bir şey bence.  Mücadele edeceğiz gençleri kurtarmak için doğru şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

KINALIADA CAMİ  ETRAFINDA SIKINTILARIMIZ VAR

Kınalıada Camisinin birtakım sorunları olduğunu belirten Narman, amaçlarının caminin etrafını korumak olduğunu belirtti. Narman: “Cami parkında içki satışına Adalar Belediyesi izin veriyor. Bununla ilgili sıkıntılarımız için ilçelerimiz toplanıp bir protesto eylemi yapmayı düşünüyoruz. Koordineli bir şekilde. Cami Parkında. Cami parkında kuran okutup basın açıklamamızı yapacağız” dedi.

Yanında Erbakan Vakfı Anadolu Yakası Sorumlusu ve Erbakan Vakfı İl Teşkilat Başkanı ile beraber vakıflar ve teşkilatlarca 1000 şikayet dilekçesi toplayarak BİMER ve CİMER’e şikayetler yapacaklarının altını çizdi.

ALLAH EMNİYET MÜDÜRÜMÜZDEN RAZI OLSUN

Vakıf olarak kültür düzeyi yükselebilmesi için gençler için açık spor salonları yapmak istediklerini belirten Narman, Kınalıada’daki spor salonlarından memnun olmadıklarını, spor salonu adı altında başka işler yapıldığını, spor kulüpleri içinde barların olduğunu, bunların düzeltilmesini istediklerini belirten Narman, “ Emniyet müdürü adaya geldikten sonra Adalar’daki gençlik biraz değişti. Uyuşturucunun çok üstüne gitti. Çoğu insan bıraktı. Tedavi oldu, kurtuldu. Güzel bir şey destekliyoruz müdürümüzü, çok başarılı buluyorum, çünkü gençleri kurtarmak için çok olayların üstüne gidiyor. Müdahaleler yapıyor. Allah ondan razı olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.