FİDOL İlkokulu’ndaki sanat festivali renkli görüntülere sahne oldu

FİDOL İlkokulu’ndaki sanat festivali renkli görüntülere sahne oldu
Yayınlama: 30.05.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:28
A+
A-

Finlandiya ilhamlı eğitim sistemiyle dikkat çeken Fidol Okulları bünyesindeki Koşuyolu Fidol İlkokulu Sanat Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yıl ilki gerçekleşen ve her yıl aynı tarihte tekrarlanması planlanan Sanat Festivaline öğrenci velileri olduğu kadar, Koşuyolu halkı da, büyük ilgi gösterdi.

Tüm sınıfların katıldığı festival, ilkokulun hemen karşısındaki halı sahada yapıldı. İngilizce müzikal, jimnastik gösterileri, perküsyon grubunun şovu, veli-öğrenci orkestrası, sınıfların dans gösterisi, yürüyen tablolar defilesi ve resim sergisinin yanı sıra, özel çocukların eğitim gördüğü Tomurcuk Ritim Orkestrası da, perküsyon şovlarıyla festivale renk kattı.

Fidol İlkokulu yetkilileri, düzenledikleri sanat festivalleriyle ilgili yaptıkları açıklamada; Bizler bu festival kapsamında çocuklarımıza sadece festivalden bahsettik ve onların kendi yaratıcılıklarını ön plana çıkarmaları için, hiçbir şekilde baskı veya zorlama yapmadık. Bunu velilerimizden de rica ettik ve ortaya çok özgün eserler çıktı. Her çocuk kendi dünyasını yansıtan kostümüyle ve yaratıcılığıyla festival için eser hazırladı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.