Güler, Azerbaycan’da 100. yıla özel tatbikatı izledi

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan’da icra edilen Mustafa Kemal Atatürk-2023 Tatbikatı’nın Seçkin Gözlemci Günü’ne katıldı.

Güler, Azerbaycan’da 100. yıla özel tatbikatı izledi
Yayınlama: 26.10.2023
A+
A-

Tatbikatı izleyen Güler, askerlere “1-2 saatlik sürede bugünkü modern harbin gereklerini her şeyiyle yerine getirdiğinizi görmekten büyük bir memnuniyet duyduk ve hepinizle gurur duyuyoruz. Başarılar diliyorum, hepinizi gözlerinizden öpüyorum” diye seslendi. 

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından, Cumhuriyetin 100. Yılı çerçevesinde Azerbaycan’da icra edilen Atatürk Tatbikatı’ndan görüntüleri paylaştı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Mustafa Kemal Atatürk-2023 Tatbikatı’nı takip etmek üzere Azerbaycan’da bulunan Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler; Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov, Tacikistan Savunma Bakanı Korgeneral Şerali Mirzo, Kazakistan Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Xusainov Marat Rahimoviç ve Azerbaycan Genelkurmay Başkanı General Polkovnik Kerim Veliyev ile tatbikatı takip etti. Tatbikatın “Seçkin Gözlemci Günü”ne katılan Bakanlar ve Komutanlar ilk olarak tatbikatın senaryosuna ilişkin brifing aldı. Brifing sonrası tatbikatı takip eden Bakan Güler ve diğer Bakanlar, tatbikat sonunda aralarında komandoların da bulunduğu görevli personeli tebrik etti.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.