Hastanede 23 Nisan Şenliği

Hastanede 23 Nisan Şenliği
Yayınlama: 22.04.2015
Düzenleme: 22.04.2015 15:51
A+
A-

Hastanede 23 Nisan Şenliği

Hastanede 23 Nisan Şenliği

Hastanede Tedavi Gören Çocuklarımızın Ayağına Bayramı Getirdik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bizler, bugün İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği olarak, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk hematoloji-onkoloji servisinde tedavi gören çocuklarımızın ayağına bayramı getirerek hastanede tedavi gören çocuklarımızın yanında olmak istedik. Yavrularımıza medikal tedaviye ek olarak, sosyal ve psikolojik açıdan da destek olmak amacıyla düzenlediğimiz etkinlikte Pendik Belediyemizi, ülkemizin en önemli oyuncak firmalarından Toyzz Shop firmasını ve TOGEM Derneği’ni yanımızda görmekten mutlu olduk. Onların da katkılarıyla hazırladığımız çeşitli hediyeleri minik sevgi dolu kalplerle buluşturduk.

Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ahmet Lütfullah Orhan, Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uz. Dr. Yakup Çağ, İdari Hizmetler Başkanımız Dr.Celal Şahin, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve Hastane Yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel, Hastane yönetim ekibi, sağlık çalışanlarımız ve çocukların tüm sevdiklerinin olduğu bir kutlamayla onları kısa süre de olsa hastane ortamından alıp 23 Nisan şenlik ortamına götürdük.

Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ahmet Lütfullah Orhan; “Birliğimize bağlı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk hematoloji-onkoloji servisinde tedavi gören yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlayarak, onlara da bayramı burada yaşatmaya çalıştık. Hastanemiz hematoloji-onkoloji servisinde şuan 25 çocuğumuz tedavi görüyor ve dışarı çıkması mümkün değil. Bu nedenle biz onların yanında olalım ve bayramlarını birlikte kutlayalım istedik, desteği ve katılımı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Birlik olarak temennimiz; bu 23 Nisanda tedavi olan hastalarımızın bir sonraki 23 Nisanı, evlerinde aileleriyle beraber sağlıklı bir şekilde kutlamasıdır.

İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.