Heybeliada gol oldu yağdı!

Heybeliada gol oldu yağdı!
Yayınlama: 09.12.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:30
A+
A-

İstanbul 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Heybeliada rakibi Deniz İşletmelerini 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Maçı kulislerde 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Adalar Belediyesi başkan adayı yapılacağı konuşulan M. Dündar Tıraş’da izledi.

Heybeliada gol oldu yağdı!

İstanbul 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Heybeliada Deniz İşletmelerini 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Hakem üçlüsünün mükemmel bir maç yönettiği müsabakada Heybeliada oyunun hakimiydi. İlk önemli atağını 7. Dakikada geliştiren Heybeliada, bu dakikada Murat ile gole çok yaklaştı. Şahin’in pasıyla ceza sahasına soldan yaklaşan Goga güzel bir orta ile Murat’ı topla buluşturdu. Murat klas bir kafa vuruşu yaptı ancak top kalenin sağından auta gitti.

15 Dakikada Heybeliada Murat’la gole çok yaklaştı. Bu dakikada ceza sahasının sol köşesinde topla buluşan Murat dönerek vurdu top kalecide kaldı.

Baskıyı artıran Koray Kanbur’un öğrencileri beklediği gole 21. dakikada ulaştı. Bu dakikada kazanılan taç atışını hızlı kullanan Goga altı pasta topu Murat’a gönderdi. Murat altı pasın sağ köşesinden klas bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0

31 dakikada Deniz İşletmeleri maçta tek gol pozisyonuna girdi. Bu dakikada Fatih orta sahadan aldığı topla Heybeliada ceza sahasına girdi. Heybeliada kalecisi Barışla karşı karşıya kalan Fatih kaleciyi de geçtikten sonra topu boş kale yerine yan ağlara nişanladı.

33.dakikada Deniz İşletmelerinin kalecisi Fahri’yle karşı karşıya kalan maçın yıldızlarından Murat’ın kalecinin üstünden aşırttığı top auta gitti. İlk yarı Murat’ın 21 dakikada attığı golle 1-0 Heybeliada’nın lehine bitti.

İkinci yarıya da etkili başlayan Heybeliada 70. Dakikada ikinci golüne ulaştı. Bu dakikada soldan süratli bir şekilde ceza sahasına yaklaşan Oğuz topu arka direkte Goga’yla buluşturdu. Goga uçarak attığı kafa ile takımını 2-0 öne geçirdi.

Heybeliada 3. golüne 83. Dakikada Murat’la ulaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Murat çok sert vurdu top kalecinin üstünden ağlara gitti 3-0

85. Dakikada Heybeliada 4. Gölüne kavuştu. Bu dakikada ceza sahasının sol köşesinde topla buluşan maçın yıldızlarından Eray çok sert vurdu. Top kalecinin solundan ağlarla buluştu. 4-0

ADALAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DÜNDAR TIRAŞ OYUNCULARLA VE SEYİRCİYLE KAYNAŞTI

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.